s_k_tremayne_jääkaksoset

S. K. Tremayne: Jääkaksoset

Lukulampun viikon kirja ja Elisa Kirjan dekkaripiirin kuukauden kirja on S. K. Tremaynen uutuustrilleri Jääkaksoset. Skotlantilaiselle majakkasaarelle sijoittuva perhedraama koukuttaa hurjalla lähtökohdalla: Toinen identtisistä kaksostytöistä on kuollut. Mutta kumpi? Tutustu teokseen ja lue sen alku veloituksetta. Jääkaksoset on saatavana painettuna ja e-kirjana.

 

S. K. Tremaynen Jääkaksoset on kansainvälinen suurmenestys.

Teos alkaa tilanteesta, jossa kulunut vuosi siitä, kun toinen perheen identtisistä kaksostytöistä menehtyi onnettomuudessa. Perhe muuttaa syrjäiselle majakkasaarelle Skotlantiin toiveenaan jättää hirvittävä tragedia taakseen. Heidän elämänsä pirstoutuu uudelleen, kun eloonjäänyt Kirstie-tytär alkaa väittää olevansa Lydia, tytär, jonka vanhemmat luulivat kuolleen.  Hyisellä, eristyksissä olevalla majakkasaarella menneisyys piinaa perheen äitiä: mitä oikein tapahtui sinä kohtalokkaana päivänä, kun toinen kaksosista kuoli? Mihin ja keneen tällaisen tragedian jälkeen voi luottaa?

Tremayne on lontoolainen kirjailija ja kirjoittaja (ja taiteilijanimi), jolla on itsellään kaksi tytärtä. Lue Crimesquad.com-sivuston kirjaesittely  ja Tom Knoxin (Tremaynen oikea nimi) esittely Wikipediassa.

”Tarinan aavemainen, suljettu miljöö yhdistettynä loistavan mielikuvitukselliseen juoneen sai hengitykseni huuruamaan”, kuvailee Jääkaksoset-lukukokemustaan Rakkaudesta kirjoihin -blogin pitäjä. Dysphoria-blogissa kiitetään tarinan sijoittamista Skotlantiin: ”Ihastelin lukiessani sitä, kuinka elävästi Skotlannin tyrskyisät kalliot ja koko ilmapiiri on kuvattu. Jo se pelkästään antaa kauhistuksen hiipiä kuin huomaamattaan selkäpiitäni pitkin. Kirstien kammottavat painajaisunet ja outo käytös on pelottavaa.”

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku

 

S. K. Tremaynen teos Jääkaksoset (The Ice Twins, Otava 2016, suom. Oona Nyström) on saatavana painettuna ja e-kirjana.

E-kirjan hinta on 22,50 € Elisa Kirjassa. Heinäkuun 2016 ajan Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat teoksen hintaan 9,90 €. Liittyminen on maksutonta, eikä sido ostamaan. Tutustu ja osta Jääkaksoset täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksettaTutustu Elisa Kirjan dekkaripiiriin täällä. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 28,40 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjan voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.