ruth_ware_synkan_metsan_siimeksessa

Ruth Ware: Synkän metsän siimeksessä

Viikon äänikirjamme on Ruth Waren jännitysteos Synkän metsän siimeksessä. Mökkipolttareista kertova teos on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku tai lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Synkän metsän siimeksessä on lontoolaisen Ruth Waren esikoisteos ja kansainvälinen bestseller.

Koukuttava teos alkaa, kun päähenkilö Nora herää sairaalassa loukkaantuneena ja lähes muistinsa menettäneenä. Hän on osallistunut polttareihin mökillä lumisen metsän keskellä. Tarkkaa tietoa polttarien kulusta Noralla ei ole: hän muistaa vain, että tunnelma oli kireä ja hän ihmetteli, miksi osallistui juhliin. Nyt joku on kuitenkin kuollut. Voiko Nora itse olla murhaaja? Yhden häät ovat toisen hautajaiset.

Amman kirjablogissa kirjaa kehutaan salamyhkäisyydestä: ”Synkän metsän siimeksessä sisältää aimo annoksen psykologisia aineksia, mutta itse luin tarinan puhtaasti viihdyttävänä mysteeriromaanina, joka piti jännitystä mukavasti yllä ja paljasti salaisuuksia sopivan verkalleen.” Lue koko blogiarvio. Kulttuuri kukoistaa -blogissa teosta luonnehditaan ”melko täydelliseksi kesäloma-aivolukemiseksi”. Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Ruth Waren Synkän metsän siimeksessä (In a Dark, Dark Wood, Otava 2017, suom. Oona Nyström) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 4,90 € 30.6.2018 saakka. Kirjan pituus on 13 h 15 min, lukija on Mervi Takatalo. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 4,90 € 30.6.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun, kovakantisen teoksen hinta on 28,40 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Teos on saatavana myös pehmeäkantisena pokkarina hintaan 10,20 €. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voit tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.