Robert Galbraith Pahan polku

Robert Galbraith: Pahan polku

Robert Galtbraithin Pahan polku  jatkaa lontoolaisen yksityisetsivä Cormoran Striken tutkimuksista kertovaa sarjaa. Teos on saatavana kovakantisena sekä e-kirjana. Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat e-kirjan erikoishintaan joulukuussa 2015.

 

Järkyttävä paketti laukaisee pahan ketjun

 

Pahan polku saa alkunsa kammottavasta löydöstä. Robin Ellacott saa salaperäisen paketin ja järkyttyy: sen sisällä on naisen irti leikattu jalka.

Robinin pomo, yksityisetsivä Cormoran Strike, keksii menneisyydestään neljä ihmistä, jotka voisivat olla paketista vastuussa. Yksikään näistä neljästä ei kavahda sanoinkuvaamattomia julmuuksia. Poliisi ei näytä pääsevän oikeille jäljille, joten Strike ja Robin alkavat itse perehtyä tapaukseen. Kun sitten tapahtuu lisää hirmutöitä, alkaa aika käydä vähiin.

Kuten moni tietää, Robert Galbraith on taiteilijanimi, jonka takaa löytyy Harry Potterin luoja J. K. Rowling. Mesta.netin arviossa Jussi Wahlgren löytää yhtäläisyyksiä Pahan polun ja Potterien välillä. Hän kirjoittaa: Vähän samaan tapaan kuin Potter-kirjoissa myrkyllinen, pahan verhoama fantasiamaailma synkkeni kirja kirjalta, samoin tekee Rowling/Galbraith aikuisille tarkoitetuissa rikoskirjoissaan.

Wahlgrenin on vaikuttunut teoksesta: Galbraith on nyt viimeistään lunastanut paikkansa rikoskirjallisuuden eliitissä.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue lukunäyte

 

Robert Galbraithin Pahan polku (Career of Evil, Otava 2015, suom. Ilkka Rekiaro) on saatavana painettuna teoksena ja e-kirjana.

Painettu teos maksaa 29,50 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täälläToimitus on ilmainen ja kirjan voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun kirjakauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

Elisa Kirjassa Pahan polku -e-kirjan normaali hinta on 22,50 €. Joulukuun 2015 ajan  Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat teoksen kuitenkin etuhintaan 9,90 €. Lisäksi Dekkaripiirin jäsenille on tarjolla noin 200 dekkariklassikkoa hintaan 3,00 €/kpl; uudet jäsenet saavat liittymislahjan. Dekkaripiirin jäsenyys on ilmainen eikä sisällä ostovelvoitteita.

Tutustu Pahan polku -teokseen ja Elisa Kirjan dekkaripiiriin täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan lukunäytteen veloituksetta. E-kirjankin voi antaa lahjaksi. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.