riikka_pulkkinen_vieras

Riikka Pulkkinen: Vieras

Viikon äänikirjamme on Riikka Pulkkisen romaani Vieras. Teos käsittelee identiteetin teemaa ja on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta.

 

Riikka Pulkkisen Vieras kertoo seurakuntapastori Mariasta, joka jättää arkisen elämänsä Suomessa ja matkustaa New Yorkiin. Siellä Maria tutustuu naiseen, joka avaa hänelle oven tanssin maailmaan. Askel askeleelta Maria uskaltaa kysyä, kuka hän oikeastaan on ja kohdata menneisyytensä. Villiksi kuvailtu romaani tutkii muukalaisuutta, uhraamista ja uskonnollisuutta yhtä aikaa älyllä ja kaikin aistein.

Luettua elämää -blogissa teos on hullaannuttanut: ”Riikka Pulkkisen Vieras on kirja, josta voi hullaantua. Se etenee vaivattomasti, ja sen kieli on parhaimmillaan runollista, mutta silti selkeää. Se jättää lukijalle hengäshdystaukoja ja antaa päähenkilön tulla lähelle.” Lue koko blogiarvio. Savon Sanomat on arvioinut: ”Suuriin ja synkkiin teemoihinsa nähden teos onnistuu säilyttämään hyvin helpon luettavuutensa ja kepeytensä.” Lue koko arvio.

Tutustu Riikka Pulkkisen esittelyyn Wikipediassa. Lue myös Lukulampussa aiemmin ilmestyneet artikkelit Riikka Pulkkinen: Perhe on fiktio  ja Tyttökirjoista chick litiin – ei pelkkää skumppaa ja kimalletta.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Riikka Pulkkisen Vieras (Otava 2012) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna.

Äänikirjan hinta on 8,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 8 h 56 min, lukija on Leena Pöysti. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 4,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painettu teos maksaa kovakantisena 29,70 € ja pehmeäkantisena 10,10 € Lukulampun kaupassa; saatavana on myös CD-äänikirja hintaan 30,60 €. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.