riikka_pulkkinen_lasten_planeetta

Riikka Pulkkinen: Lasten planeetta

Viikon äänikirjamme on Riikka Pulkkisen uutuusromaani Lasten planeetta. Perhesuhteista ja erovuodesta kertova teos on saatavana myös painettuna. Kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.

Riikka Pulkkinen on kuulunut suomalaisten suosikkikirjailijoihin Raja-esikoisteoksestaan lähtien. Tällä viikolla ilmestynyt Lasten planeetta on Pulkkisen viides romaani.

Lasten planeetta on haikea kertomus perheen hajoamisesta, eroamisesta. Se on kertomus sekä rakkauden loppumisesta että sen jatkumisesta muutoksesta huolimatta.

Pulkkinen sanoo Me Naiset -lehden haastattelussa, että vaikka kirja sisältää myös omaelämäkerrallisia aineksia, se ei ole Pulkkisen oma tarina: kirjan päähenkilö ei ole Pulkkisen omakuva. Kirjailija kertoo kirjastaan:

– Kirjassa pohdin, että onko ajatus sellaisesta rakkaudesta, jossa kerrotaan kaikki kaiken aikaa toiselle. Samalla kun jaetaan todellisuus ja otetaan aikaa vastaan yhdessä, niin onko se ollut vain illuusio, kun se päättyy.

Lue koko haastattelu. Tutustu myös Riikka Pulkkisen kirjailijasivuihin.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Riikka Pulkkisen Lasten planeetta (Otava 2018) on saatavana äänikirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 14,90 € 30.9.2018 saakka. Kirjan pituus on 11 t 29 min, ja lukija on Elina Ylisuvanto. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 28,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.