rentouminen mindfulness äänikirjat

Rentoutumista, meditaatioharjoituksia ja mindfulnessia äänikirjojen avulla

Viikon äänikirja -juttusarjassa tutustutaan tällä kertaa äänikirjoihin, joiden avulla voi edesauttaa keskittymistä ja rentoutumista. Äänikirjat ovat myynnissä Elisa Kirjassa, ja Lukulampun kaupasta löytyy sekä Taavi Kassilan että Satu Kasken painettuja teoksia.

 

 

rentoutus_14

 

Taavi Kassila on elokuvaohjaaja, kirjailija ja joogaopettaja. Kotisivuillaan hän puhuu paljon rakkaudesta ja välittämisestä. Taavi Kassilan  rentoutumis- ja meditaatioäänikirjat eivät kuitenkaan edellytä joogan tai minkään tietyn elämänfilosofian tuntemista. Esimerkiksi teoksesta Ohjattu syvärentoutus 14 min kerrotaan näin: ”Ohjattu syvärentoutus vapauttaa sinut stressistä ja väsymyksestä.Asetu selällesi matolle ja kuuntele Taavi Kassilan rauhallista ääntä, joka ohjaa sinut rentouttamaan ruumiisi kohta kohdalta. Jännityksesi poistuvat, kireys ja ärsyyntyneisyys katoavat. Uudistut, muutut rentoutuneemmaksi ja rauhallisemmaksi. Ohjatulla syvärentoutuksella on myönteinen vaikutus myös luovuuteesi, ajatuksesi selkiytyvät ja näe asiat kirkkaammin ollessasi rentoutunut.”

Kassilalta on myynnissä 5-20 minuutin pituisia rentoutumisäänikirjoja. Ne maksavat 5,10 €/kpl Elisa Kirjassa. Tutustu teoksiin ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella veloituksetta äänikirjojen alut.

Taavi Kassila on myös monipuolinen kirjailija. Tutustu hänen painettuihin teoksiinsa Lukulampun kaupassa.

 

mindfulness_1

 

Viime aikoina on puhuttu paljon mindfulnessista. Sillä tarkoitetaan hyväksyvää  tietoista läsnäoloa, ei niinkään rentoutumista. Mindfulness on toisinaan suomenettu tietoisuustaidoksi.

Äänikirja on helppo tapa tutustua mindfulnessiin. Elisa Kirja myy psykologi Satu Kasken Mindfulness-harjoituksia äänikirjoina. Esimerkiksi kuvan teos ClearMind Mindfulness 5 min on tarkoitettu antamaan voimia kiireen keskellä. Teoksesta kerrotaan: ”Varaa itsellesi sinua miellyttävä paikka, missä on hyvä olla. Voit jo tällä 5 minuutin paussilla vahvistaa hyvinvointiasi. Hetken pysähtymisellä saat rentoutettua itsesi, vahvistat läsnäolotaitoasi ja saat virkeyttä jatkaa päivääsi.”

Kaskelta on myynnissä suomen- ja englanninkielisiä mindfulness-äänikirjoja. Tutustu teoksiin ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella veloituksetta kirjojen alutSatu Kasken kotisivut löytyvät täältä.

Satu Kaski on julkaissut myös esimerkiksi työpsykologiaan liittyviä teoksia. Tutustu hänen painettuihin teoksiinsa Lukulampun kaupassa.

Lopuksi vinkkaamme, että lähes mikä tahansa äänikirja rentouttaa, kun suot pienen hetken itsellesi ja kirjalle. Asetu mukavalle alustalle makaamaan, nosta vaikka jalat seinälle, laita silmät kiinni ja anna kirjan kuljettaa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Lukulampun verkkokirjakauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Toimitukset ovat ilmainsia ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.