thuren_mattila_lapsiperheen_parisuhdekirja

Raisa Mattila, Julia Thurén: Lapsiperheen parisuhdekirja

Viikon kirjamme on tietokirjauutuus, Raisa Mattilan ja Julia Thurénin Lapsiperheen parisuhdekirja. Pienten lasten vanhemmille suunnattu kirja kertoo, miten vaalia ja lisätä onnea perhe-elämän keskellä. Lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

”Katson kesämökin terassilta, kun mieheni ja kaksivuotiaamme tepastelevat pitkin metsäpolkua käsi kädessä rantaan. He ovat menossa lämmittämään saunaa. Välillä poika osoittaa metsään, ja mies sanoo luultavasti: ”Aivan, siinä on paljon mustikoita.” Tämä on suloisin näky, minkä olen koskaan nähnyt. Mies ja poika puuhastelemassa yhdessä. Tunnen valtavaa rakkautta molempia kohtaan. Nuo ovat elämäni tärkeimmät ihmiset.” (kirjan alku)

Raisa Mattilan ja Julia Thurénin Lapsiperheen parisuhdekirja kertoo helppolukuisesti ja elämänläheisesti, millaista lapsiperheen elämä on ja etenkin, miten vanhemmuus vaikuttaa parisuhteeseen. Kirja päästää ääneen niin vanhemmat kuin asiantuntijat, ja se sisältää myös vinkkejä lapsiperhe-elämän ja parisuhteen parantamiseksi.

Julia Thurén on toimittaja, tietokirjailija ja bloggari, joka kertoo Juliaihminen-blogissaan avoimesti niin työ- kuin perhe-elämästään. Tutustu Thurénin blogiin. Raisa Mattila on toimittaja ja media-alan yrittäjä.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Raisa Mattilan ja Julia Thurénin Lapsiperheen parisuhdekirja (Otava 2018) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 25,20 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.