punainentyyny_Kuvapohja_800_415

Punainen Tyyny myy mobiilia rakkausviihdettä pilkkahintaan

Punainen Tyyny on vuonna 2014 perustettu suomalainen mobiilikustantamo. Se on erikoistunut romanttiseen viihdekirjallisuuteen: kustantamon julkaisuihin kuuluu rakkaustarinoita, erotiikkaa ja fantasiaa.

 

Kustantamon julkaisut on hinnoiteltu poikkeuksellisen edulliseksi: jokainen mobiilikirja maksaa 1,79 euroa. Toistaiseksi Punaisen Tyynyn julkaisuja voi lukea ainoastaan Applen laitteilla, kuten iPhonella tai iPadilla.

 

Taustavoimissa markkinointiosaajia

 

wandanna_natural

Wandanna on menestynyt varas, joka ei halua asettua aloilleen. Köyhiltä hän ei vie. Eräänä päivänä vieraillessaan ”asiakkaan” luona Wandanna haavoittuu. Hän hakeutuu vakiovälskärinsä luo. Tämä on metsästäjä, joka on jo kauan katsellut kaunista potilastaan sillä silmällä. Antaako Wandanna rakkaudelle periksi?

Näin esitellään kesäkuussa ilmestynyt Annabella Arohongan Wandanna mestarivaras. Tarinan voi lukea loppuun, jos lataa mobiililaitteelleen Punaisen Tyynyn sovelluksen Apple Storesta ja ostaa kirjan laitteelleen.

Mobiilikustantamon takana on kolme markkinointialan osaajaa: Katleena Kortesuo, Ilkka Enkenberg ja Teemu Eskola.

 

Helppoa ostettavaa ja luettavaa

 

– Tarjoamme laadukasta viihdettä edulliseen hintaan, kertoo Katleena Kortesuo. – Kiinnitämme kieliasuun erityistä huomiota, joten lukijan ei tarvitse tuskailla käännösvirheitä. Kirjojamme on helppo ostaa ja lukea, aloittaminen onnistuu vaikka bussia odotellessa. Valikoimaan voi tutustua maksuttomasti, sillä jokaisen teoksen ensimmäinen luku on saatavilla Punaisen Tyynyn verkkopalvelussa tuotenäytteenä. Sitä paitsi sähköinen tarina on ekologinen!

 0145

 

”Haastamme kustannusalan”

 

– Kirjailijoille tarjoamme 40 %:n tekijänpalkkiota. Haluamme haastaa vanhat kustannustalot uudenlaisella toimintamallillamme ja nopeudellamme. Myyntitilasto päivittyy joka päivä, joten kirjailijan on helppo seurata teoksensa menekkiä. Kirjailija saa meiltä tilitykset vähintään kahdesti vuodessa, tarvittaessa vaikka neljästikin.

– Hyödynnämme sovelluksessamme pelialan ajattelutapaa: kirjat ostetaan ohjelman sisällä pikkurahalla.

Punainen Tyyny on julkaissut yksityiskohtaiset ohjeet romantiikan kirjoittamisesta ja julkaisemista kiinnostuneille.

 

 

Teksti: Salla Brunou / Lukulamppu.fi
Kuvat: Kansikuvat: Punainen Tyyny. Katleena Kortesuo: Mikaela Löfroth / Ei oo totta.

Teksti on lisensoitu Creative Commons Nimeä 1.0 -lisenssillä.

Lue myös artikkeli E-kirjat osa 1: E-kirjojen ABC.

 

Kiinnostaako laatuviihde? Oletko kokeillut älylaitteella lukemista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.