pirjo_tuominen_hiljaiset_huvimajat

Pirjo Tuominen: Hiljaiset huvimajat

Viikon kirjamme on Pirkko Tuomisen Hiljaiset huvimajat. 1900-luvun alkuun sijoittuva historiallinen romaani on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

Pirjo Tuominen syntyi vuonna 1939 Lappeenrannassa, mutta on sittemmin satakuntalaistunut. Kymmeniä teoksia julkaissut kirjailija kertoo ensimmäisestä julkaisukokemuksestaan näin Kirjasampo-sivustolla: ”Ensimmäinen tekstini, satu, julkaistiin Etelä-Saimaa -lehdessä muistaakseni vuonna 1950. Häpesin kovasti, koska alla oli nimeni.” Lue lisää kirjailijan kokemuksista ja elämästä Kirjasampo-sivustolla.

Hiljaiset huvimajat sijoittuu vuoteen 1904 ja Tampereelle. Tammerkoski on valjastettu teollisuuden käyttöön, ja kaupunkiin virtaa työväestöä ympäri maata. Tampereelle saapuu myös 19-vuotias Maria Manner, joka on juuri jäänyt orvoksi kauppiasvanhempiensa kuoltua veneonnettomuudessa. Marian lisäksi kirjan päähenkilöitä ovat Martta, nuori leski ja kartanonrouva, sekä Sofia, kutoja Finlaysonin tehtaalta. Naisten kautta Tuominen luo ajankuvaa ja kertoo Suomen historian kohtalonvuosista.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Pirjo Tuomisen Hiljaiset huvimajat (Tammi 2016) on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 15,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 3,90 € 1.1.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.

Äänikirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 3,90 € 1.1.2018 saakka. Äänikirjan pituus on 14 h 41m in, lukija on Kirsti Valve. Tutustu ja osta täällä.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on kovakantisena 22,60 € ja pehmeäkantisena 10,20 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.