pippa_laukka_hyvinvoiva_nainen

Pippa Laukka: Hyvinvoiva nainen

Viikon äänikirjamme on aikuisille naisille suunnattu hyvinvointiopas. Lääkäri Pippa Laukka kertoo teoksessa Hyvinvoiva nainen näkemyksensä, miten omaa terveyttä ja hyvinvointia voi vaalia. Teos on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

 

Pippa Laukan Hyvinvoiva nainen -teoksen esittely alkaa suurilla kysymyksillä: ”Miten säilyä hehkuvana, säilyttää tasapaino ja saavuttaa sisäinen rauha iän mukanaan tuomien muutosten keskellä?” Onneksi vastaus on armollinen: ”nuku hyvin, syö täysipainoisesti, liiku ja kasvata henkisiä voimavarojasi.” Yli 40-vuotiaille naisille suunnattu tietokirja kertoo, mitä aikuisen naisen kehossa tapahtuu, ja mitä tasapainoisen olon eteen voi itse tehdä.

Laukka kertoo kirjastaan ja omasta elämästään Iltalehden haastattelussa. Hän on huolehtii erityisesti naisten lihaskunnosta, mutta kehottaa armollisuuteen. Pienetkin teot ovat hyväksi:

– Pari kertaa viikossa kotona esimerkiksi punnerruksia, lankutuksia, kyykkyjä, polvennostojuoksua paikallaan, tuolilta nousua ja haarahyppyjä. Tietotyöläisten on hyvä muistaa myös viiden minuutin niskajumppa kuminauhan avulla päivittäin.

Lue koko artikkeli.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Pippa Laukan teos Hyvinvoiva nainen (WSOY 2017) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 4 t 34 min, lukija on Pippa Laukka itse. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta

E-kirjan hinta on 17,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 27,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimutuskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.