pierre_lemaitre_rosie

Pierre Lemaitre: Rosie

Viikon kirjamme on Pierre Lemaitren Rosie. Lemaitre on palkittu jo kolmesti maailman parhaana rikoskirjailijana. Uutuusteos on saatavana painettuna ja e-kirjana. Lue teoksen alku.

 

Pierre Lemaitren Rosie alkaa jännittävästä ja ristiriitaisesta tilanteesta. Pommi on räjähtänyt ja haavoittuneita autetaan parhaillaan. Jean livahtaa vaivihkaa paikalta. Hän ei auta ketään. Hän on pommin asentaja. Jean Garnierilla ei ole enää mitään menetettävää. Hänen äitinsä, Rosie, on vankilassa, tyttöystävä murhattu, työpaikka mennyttä… Tämän arvaamattoman miehen kanssa ylikomisario Camille Verhoevenin on toimittava varovaisemmin kuin koskaan.

Lemaitre on Ranskan suosituimpia dekkarikirjailijoita. Hänen rikosromaanejaan on myyty yli 20 maahan. Lemaitre on koulutukseltaan kirjallisuuden opettaja, mutta toimii nykyään kirjailijana. Tutustu Lemaitren tuotantoon Wikipediassa.

Lemaitreen Verhoeven-sarjasta on aiemmin suomennettu romaanit Iréne, Alex ja Camille. Teoksia on luettu esimerkiksi Rakkaudesta kirjoihin -blogissa. Bloggari löytää kirjoista sekä julmuutta että herkkyyttä. Esimerkiksi: ”Voi kyllä, Iréne on raaka teos. Se sisältää brutaaleja kohtauksia, suoranaista hulluutta. Vastapainona juonelle tekstistä huokuu sanoinkuvaamaton herkkyys. Voisiko sanoa, jopa kauneus. Sillä Iréne on rakkaustarina.” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

 

Pierre Lemaitren Rosie (Rosie, Minerva 2017, suom. Susanna Hirvikorpi) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta

Tammikuun 2017 ajan Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat kirjan etuhintaan 9,90 €. Elisa Kirjan dekkaripiiriin liittyminen on maksutonta eikä velvoita ostoksiin. Lue lisää dekkaripiiristä. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani. E-kirjoja voi ostaa itselle tai lahjaksi.

Painetun teoksen hinta on 23,80 Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.