philip_reeve_mortal_engines

Philip Reeve: Mortal Engines – kävelevät koneet

Viikon kirjamme Philip Reeven Mortal Engines – kävelevät koneet, jonka elokuvaversio on juuri saapunut valkokankaille. Luonnonkatastrofin jälkeisestä elämästä ja kulkevista kaupungeista kertova teos on saatavana jo e-kirjana ja pian myös painettuna. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

”Elettiin kevättä. Oli synkkä ja myrskyinen iltapäivä, ja Lontoo ajoi takaa pientä kaivoskaupunkia vanhan Pohjanmeren kuivunutta pohjaa pitkin.

Onnellisempina aikoina Lontoo ei olisi koskaan vaivautunut tavoittelemaan niin vähäpätöistä saalista. Kerran tuo suuri kulkukaupunki oli keskittynyt jahtaamaan paljon isompia kaupunkeja niinkin etäällä pohjoisessa kuin Jäälakeuden laitamilla ja kaukana etelässä, Välimeren rantojen tuntumassa. Mutta viime aikoina kaikenlaiset saaliit olivat alkaneet käydä vähiin, ja eräät suuremmista kaupungeista olivat alkaneet himoita Lontoota.” (teoksen alku)

Philip Reeven Mortal Engines – kävelevät koneet kertoo nuoren museoharjoittelija Tom Natsworthyn hurjasta seikkailussa maailmassa, jota luonnonkatastrofi on koetellut. Kaupungit osaavat kulkea ja ne taistelevat toisiaan vastaan. Saadaanko maapallon viimeiset luonnonvarat pelastettua?

”Kävelevien koneiden synkkä maailma on kiehtova. Korruptio ja salakähmäisyys tuo siihen lisäleimansa, mutta jo perusasetelman nälkäiset kaupungit, jotka kamppailevat olemassaolostaan, tarjoaa runsaasti aineksia”, kirjoittaa Taikakirjaimet-bloggari ja kehuu kirjaa myös mm. realistisista piirteistä. Lue koko blogiarvio.

Katso Mortal Engines -elokuvan traileri.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Philip Reeven Mortal Engines – kävelevät koneet (Mortal Engines, Karisto 2011, e-kirja 2018, suom. Tero Kuittinen) on saatavana e-kirjana ja painettuna.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 7,90 € 6.1.2019 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 11 € Lukulampun kaupassa. Kirja ilmestyy 15.1.2019, mutta siihen voi jo tutustua ja kirjan voi tilata ennakkoon; kirjan aikaisempi painos on loppuunmyyty. Tutustu ja tilaa täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.