petri_Pietiläinen_kissojen_maailmanhistoria

Petri Pietiläinen: Kissojen maailmanhistoria

Viikon kirjamme on eläinten viikon kunniaksi Kissojen maailmanhistoria. Teos on saatavana painettuna sekä e-kirjana. Lue e-kirjan alku veloituksetta! Artikkelin lopussa on lisää linkkejä eläinkirjajuttuihin.

 

Petri Pietiläinen on aiemmin julkaissut Koirien maailmanhistorian sekä Koirien Suomi -kirjan. Koirien maailmanhistoria palkittiin Lauri Jäntin säätiön kunniamaininnalla  Tänä syksynä ilmestynyt Kissojen maailmanhistoria on nimensä mukaisesti kissojen oma historiikki.

Kissojen kesyyntymiseen ja kissan ja ihmisen suhteeseen mahtuu monenlaisia vaiheita. Pietiläisen teos lupaa paljastaa syyt sekä kissavihaan että kissarakkauteen. Miten afrikanvillikissasta tuli sylissä kehräävä kotikissa? Historiansa aikana kissat on liitetty yön jumalattariin, niitä on vainottu ja hyödynnetty viljavarastojen vartijoina. Monista on tullut lopulta maailmankuuluja.

Nykyinen kissavideoiden aika ei yllätä kissakirjailijaa, sillä historiassa on ennenkin ollut ajanjaksoja, jolloin kissakuvat ovat olleet hyvin suosittuja. Petri Pietiläinen kertoo kirjastaan ja kissojen vaiheista kirjansa lisäksi myös Yle Areenan haastattelussa. Lue Ylen kirjaesittely ja katso haastattelu.

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue e-kirjan alku

 

Petri Pietiläisen Kissojen maailmanhistoria (SKS 2016) on saatavana painettuna ja e-kirjana.

Painetun teoksen hinta on 29,50 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

E-kirjan hinta on 18,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

bobin joulu
Lisää eläinkirjavinkkejä

 

Lue artikkelimme:

Kirjasyksy 2016: Uusia eläinkirjoja
Top 10: Kirjoja eläinystävistä
Viikon kirja -artikkeli James Bowenin kirjasta Bobin maailma

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.