peter_james_kuolema_ei_rakasta_ketaan

Peter James: Kuolema ei rakasta ketään

Viikon kirjamme ja Elisa Kirjan dekkaripiirin kuukauden kirja on Peter Jamesin uutuusteos Kuolema ei rakasta ketään. Kirja on saatavana e-kirjana ja äänikirjana etuhintaan lokakuun 2017 ajan. Teos on ilmestynyt myös painettuna. Lue e-kirjan alku tai kuuntele äänikirjan alku veloituksetta.

 

Brittiläinen Peter James on Lukulampun lukijoillekin tuttu suosikkidekkaristi. Artikkelissa Peter James sai vankilakäynnillä idean uutuusdekkariinsa kirjailija kertoo kirjoittamisprosessistaan ja myös vapaa-ajastaan, esimerkiksi: ”Kirjoitan lähes päivittäin riippumatta siitä missä olen. Paras kirjoitusaika on iltaisin kuudesta kymmeneen. Kirjoitusprosessia sujuvoittaa Martini-lasillinen sekä sikarit. – – Harrastan kilpa-autoilua vanhoilla klassikkoautoilla. Olemme vaimoni kanssa myös eläinrakkaita – meillä on sekä koiria että alpakoita lemmikkeinä.” Aiemmassa haastattelussa Dekkaristi Peter Jamesille kirjoittaminen on laatuaikaa James kertoo niin ikään kirjoittamisesta sekä myös Roy Gracesta, kirjojensa päähenkilöstä.

Uusi kirja Kuolema ei rakasta ketään on jo kolmastoista Roy Grace -teos. Se kertoo salasuhteesta, josta punoutuu vähitellen uskomaton murhamysteeri. Kenen kanssa kampaaja Lorna Belling on ollut suhteessa? Ja kuka murhasi Lornan?

 

sisaltoalue_mainospalkki
Lue e-kirjan alku

 

Peter Jamesin Kuolema ei rakasta ketään (Need You Dead, Minerva 2017, suom. Maikki Soro) on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; lokakuun 2017 ajan Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat teoksen hintaan 9,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.

Äänikirjan hinta on 18,90 € Elisa Kirjassa; Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat äänikirjan hintaan 14,90 € lokakuun 2017 ajan. Kirjan pituus on 14 h 16 min, lukija on Toni Kamula. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Tutustu Elisa Kirjan dekkaripiiriin täällä. Dekkaripiirin jäsenyys ei sido ostoihin. Jäsenet saavat liittymislahjan ja kuukauden dekkariedun. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 27,00 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.