pauliina_vanhatalo_toinen_elama_muistiinpanoja

Pauliina Vanhatalo: Toinen elämä – muistiinpanoja

Viikon kirjamme on Pauliina Vanhatalon Toinen elämä – muistiinpanoja. Kaunokirjamainen tietokirja tarkastelee keski-ikäisyyttä. Voiko se olla uuden alku? Onko tavallisuus kiinnostavaa? Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

 

”Vanheneminen on täysin luonnollista, vakuutan itselleni. Minua ei haittaa luopua nuoruudesta. Ja kuolemaa on turha ajatella – minkä sille mahtaa?

Jonkun täytyy pysyä rauhallisena, jotta paniikki ei leviä. Näyttää siltä että tehtävä kuuluu minulle.” (teoksen alusta)

”Kirjailijan ammatti merkitsee minulle sitä, että ajattelen, kuvittelen, tutkin, luen ja kirjoitan työkseni. Näistä prosesseista kehkeytyy ajan myötä esimerkiksi romaani tai omaelämäkerrallinen teos”, Pauliina Vanhatalo kiteyttää kirjailijasivuillaan. Teoksessa Toinen elämä – muistiinpanoja hän pohtii keski-ikää omakohtaisesti: miltä tuntuu nuoruuden loppu ja uuden elämänvaiheen alku? Millaista on olla aikuinen ja onko aikuisen pakko olla ”tylsä” – ja onko se tylsä aikuisuus oikeasti tylsää?

Teos kertoo yksityisestä yleisesti. Kirjavinkeissä teosta luonnehditaan puhuttelevaksi. Ote arviosta: ”Kuitenkin juuri tuo rehellisyys on kirjan kantava voima. Lukijan on helppo samastua hänen ajatuksiinsa ja löytää yhtymäkohtia omaan elämäänsä. On terapeuttista lukea esimerkiksi kirjailijan kuvauksia toiseuden tunteesta ja siitä, että toisinaan ihminen menettää sellaistakin, mitä hänellä ei ole koskaan ollutkaan.” Lue koko arvio.  Kirjailija Juha Itkonen suosittelee Vanhatalon teosta erityisesti tämän, ja itsensä, ikätovereille. Lue Itkosen kirjoitus.

Tutustu Pauliina Vanhatalon esittelyyn Wikipediassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Pauliina Vanhatapion Toinen elämä – muistiinpanoja (Schildts & Söderströms 2018) on saatavana e-kirjana ja painettuna.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 23,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.