pauliina_rauhala_synninkantajat

Pauliina Rauhala: Synninkantajat

Viikon äänikirjamme on Pauliina Rauhalan uutuusromaani Synninkantajat. Teos on saatavana myös e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku tai lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

Pauliina Rauhalan esikoisromaani Taivaslaulu (2013) on Gummeruksen myydyin esikoisromaani. Se sai useita palkintoja ja on nähty myös näyttämösovituksena.

Nyt ilmestynyt Synninkantajat kertoo 1970-luvun pohjoispohjanmaalaisesta kylästä ja sen sisäänpäin kääntyneestä vanhoillislestadiolaisesta yhteisöstä. Jeesuksen toisen tulemisen otaksutaan olevan lähellä, ja kyläläiset käsittelevät hengellisyyttä tahoillaan. Romaani käsittelee teemojaan sekä yksityisellä että yleisellä tasolla.

Kotimaa24-sivuston haastattelussa Rauhala sanoo kirjassa pohtineensa raja ja rajoituksia:

– Tuon myös esiin pohdintaa siitä, ovatko pienen uskon ja ahtaiden rajojen ilmiöt vain vanhoillislestadiolaisen liikkeen ongelmia vai ovatko ne osa laajempaa ilmiötä.

Lue koko haastattelu.

Etelä-Suomen Sanomissa romaania kiitetään hienoksi ja nähdään sen teemojen laajentuvan uskonyhteisön ja -asioiden ulkopuolelle: ”Moninainen faktapohja ja yksilön luova matka sulautuvat vahvasti eletyksi näkemykseksi ihmisen ja ryhmien osasta ja osaamattomuudesta. Romaania jännittää kiihkeä ikävä ihmisen, jumaluuden, taiteen ja luonnon yhteyteen.” Lue koko arvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Pauliina Rauhalan Synninkantajat (Gummerus 2018 ) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 18,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 16,90 € 1.4.2018 saakka. Kirjan pituus on 13 h 26 min, lukija on Vuokko Hovatta. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 14,90 € 1.4.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 24,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.