paula_noronen_supermarsu_palaa_tulevaisuuteen

Paula Noronen: Supermarsu palaa tulevaisuuteen

Viikon äänikirja on humoristinen lastenkirja, Paula Norosen Supermarsu palaa tulevaisuuteen. Suosittuun Supermarsu-sarjaan kuuluva teos on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku!

 
Paula Norosen Supermarsu palaa tulevaisuuteen on jo seitsemäs teos suositussa Supermarsu-sarjassa. Tällä kertaa aiheena ovat koirat ja niiden jalostaminen.

Emilia Laitinen-Nieminen ja hänen kaverinsa Simo löytävät kadulta söpön kulkukoiran, jota he eivät valitettavasti saa pitää. Emiliasta on aika outoa, että äitiä muka haittaa koiran haju. Kyllähän isäpuoli Pertinkin sukat haisevat ja sekin tykkää haukkua tv-ohjelmia! Mutta koirista ei tässä hervottomassa tarinassa päästä ollenkaan eroon. Alkajaisiksi Jättiläismarsu vie Emilian aikakoneella tulevaisuuteen, aina 3000-luvulle asti. Emilia kauhistuu näkemästään, sillä nykyiset lemmikkikoirat ovat kuolleet sukupuuttoon ja tilalla on pitkälle jalostettuja koiria. Niistä on tullut hajuttomia ja haukuttomia olioita, jotka eivät ärsytä ketään…

Norosen Supermarsu-teosten huumoria on luonnehdittu sekä aivan hulluksi että viisaaksi. Teokset sopivat monenikäisille.

Jiipeenetti.fi-sivustolla on kiinnitetty huomiota siihen, että hulvattoman pinnan alla Supermarsuista löytyy vakaviakin aiheita: ”Supermarsu palaa tulevaisuuteen on täynnä kirjailija Paula Norosen aiemmille lastenkirjoille tyypillistä huumoria. Kirjaa ei voi mitenkään lukea vakavalla naamalla. Huumorin lisäksi kirjaan on saatu mahdutettua mukaan monta tärkeää teemaa, esimerkiksi erilaisuuden hyväksyminen, nettikiusaaminen ja anteeksipyynnön merkitys.”
Lue koko kirjoitus.

 

sisaltoalue_mainospalkki
Kuuntele äänikirjan alku

 

Paula Norosen Supermarsu palaa tulevaisuuteen (Tammi 2014) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 11,90 € Elisa Kirjassa, mutta teos on saatavana etuhintaan 4,90 € aina 31.8.2016 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.  Äänikirjan pituus on 3 h 5 min, ja kertojana on Susanna Haavisto.

E-kirjan hinta on niin ikään 11,90 € Elisa Kirjssa, mutta teos on saatavana etuhintaan 4,90 € aina 31.8.2016 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on Lukulampun kaupassa 21,90 €. Tutustu ja osta täällä: samalla voit tutustua muihin Supermarsu-sarjan teoksiin.Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.