paula_hawkins_tummiin_vesiin

Paula Hawkins: Tummiin vesiin

Viikon äänikirjamme on Paula Hawkinsin Tummiin vesiin. Nainen junassa -trillerin tunnetuksi tekemä Hawkins kertoo tällä kertaa pikkukaupungin murhamysteeristä. Tummiin vesiin on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta!

 

Paula Hawkinsin Tummiin vesiin alkaa, kun pikkukaupungin joesta löytyy ensin teinitytön ja sitten keski-ikäisen naisen ruumis. Kun tapauksia tutkitaan, esiin nousee salattu tarina vuosien takaa.

Hawkins tuli Suomessakin varsin tunnetuksi esikoisteoksellaan Nainen junassa. Sitä on kehuttu muun muassa inhimillisen päähenkilön takia ja siitä, että shokkiefektien sijasta Hawkins paljastaa tarinan vähä vähältä. Tummiin vesiin jatkaa koukuttavaa linjaa.

Tutustu Paula Hawkinsin kirjailijasivuihin. Lue Lukulampun kirjaesittely teoksesta Nainen junassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Paula Hawkinsin Tummiin vesiin (Into the Water, Otava 2017, suom. Antti Autio) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 16,90 € 31.5.2017 saakka. Äänikirjan pituus on 12 h 3 min, lukija on Leena Pöysti. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 17,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 15,90 € 31.5.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 26,40 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.