pasi_ilmari_jaaskelainen_vaaran_kissan_paiva

Pasi llmari Jääskeläinen: Väärän kissan päivä

Viikon kirjamme on Pasi Ilmari Jääskeläisen Väärän kissan päivä. Kirjasyksyn 2017 uutuusromaani on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku.

 

Pasi Ilmari Jääskeläisen Väärän kissan päivä on merkillinen tarina muistista ja muistamattomuudesta, muistisairaudesta. Teos on nopealukuinen mutta jää mieleen vaivaamaan: mitä tapahtui, mitä ei?

Väärän kissan päivä alkaa, kun Marrasvirran kaupunginsuunnittelija Kaarna saa hoivakodista soiton, että hänen äitinsä on kuolemaisillaan. Kaarna oli lapsuudessaan läheinen äitinsä kanssa, mutta on sittemmin etääntynyt. Merkillinen tapahtumaketju mullistaa Kaarnan käsityksen äidistään, itsestään ja muistista, ihmisyydestä.

”En voi sanoa viettäneeni löysiä kissan päiviä Jääskeläisen kirjan seurassa, sillä kyllä lukiessa pitää skarppina pysyä. Spefi-faneille kirja on ehdoton. Samoin lukijoille, jotka pitävät arvoituksellisen unenomaisista romaaneista, jossa on kuitenkin realismin päiväpuoli”, kirjoittaa Tuijata. Kulttuuripohdintoja -blogin pitäjä Väärän kissan päivä -lukukokemuksestaan. Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

 

Pasi Ilmari Jääskeläisen Väärän kissan päivä (Atena 2017) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 24,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  E-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyöskumppani.

Painetun teoksen hinta on 26,80 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.