pasi_ilmari_jääskeläinen_lumikko_ja_yhdeksän_muuta

Pasi Ilmari Jääskeläinen: Lumikko ja yhdeksän muuta

Viikon äänikirjamme on Pasi Ilmari Jääskeläisen Lumikko ja yhdeksän muuta, joka on ilmestynyt äänikirjana tänä vuonna.Merkillisestä kirjallisuuskerhosta kertova tarina on saatavana myös e-kirjana ja painettuna teoksena. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta. Jääskeläisen uusin romaani, Väärän kissan päivä, on juuri ilmestynyt.

 

Pasi Ilmari Jääskeläisen Lumikko ja yhdeksän muuta on maagista realismia edustava romaani, joka sijoittuu salaperäisen lastenkirjailija Laura Lumikon kotikylään. Kylässä on Lumikon kokoama yhdeksän kirjailijan salaseura, jolla on salaiset, erikoiset omat sääntönsä. Kun seura saa kymmenennen jäsenensä, seuralaisten harjoittama Peli alkaa uudelleen, ja menneisyyden salat paljastuvat.

Romaani kertoo kirjailijoiden ohella kirjoista ja lukemisesta, niiden tärkeydestä. Kiiltomato-sivuston arviossa Lumikko ja yhdeksän muuta vertautuu koukuttavuudessaan jopa Harry Pottereihin: ”Jääskeläinen rakentaa monikerroksisia maailmoja sekä lankakerämäisen juonen, joka onnistuu yllättämään kerta toisensa jälkeen. Salakavalasti pureva ironia kirjailijamyyttiä ja yleensä kirjallisuusmaailmaa kohtaan toimii. Itse lukukokemus on nautinnollinen: tarinaan tulee imaistuksi mukaan tavalla, joka vertautuu J. K. Rowlingin luomien fantasiamaailmojen tenhoon.” Lue koko arvio.

Lue myös Pasi Ilmari Jääskeläisen haastattelu Lukulampun Mitä luet? -sarjassa.
Tutustu Jääskeläisen uuteen romaaniin Väärän kissan päivä Lukulampun kaupassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Pasi Ilmari Jääskeläisen Lumikko ja yhdeksän muuta (Atena 2006, äänikirja 2017) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna.

Äänikirjan hinta on 17,90 € Elisa Kirjassa; äänikirja on saatavana hintaan 8,90 € 13.9.2017 saakka. Kirjan pituus on 10 h 53 min, lukija on Kirsti Valve. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 4,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 3,90 € 13.8.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun, pehmeäkantisen teoksen hinta on 9,50 €. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.