book-1667826_1280

Parhaat kirjalahjavinkit

Kirjalahja on paras lahja!

Uusia kirjoja ostamalla tuet monia hyviä asioita, kuten lukutaitoa ja kulttuuria, kirjailijoita ja kirja-alaa. Mutta jos et halua ostaa uutta, voit ostaa käytettyä. Kierrätyskirjallakin olet kirjojen ja lukemisen puolella. Pidennät kirjan elinkaarta kestävällä tavalla – ja jos vinkkaat kirjasta kaverille tai somessa, voit tukea myös kirjailijoita ja kirja-alaa.

Jos et halua ostaa mitään, voit silti antaa kirjallisen lahjan – aivan ilmaiseksi.

Olemme julkaisseet yhdessä yhteistyökumppanimme Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa monta kirjalahja-artikkelia:

Joulukuussa 2019 Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen verkkokaupassa on joulukirjateema. Tutustu joulukirjoihin. Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta löydät myös mm. kirja lahjaksi -kategorian.

Teksti:  Lukulampun toimitus / Lukulamppu.fi, kuva: Pixabay


Lue myös

sisaltoalue_mainospalkki

*Artikkeli ilmestyy osana Lukulampun ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:n sisältöyhteistyötä. Lue lisää Lukulampun yritysyhteistyöstä.

 


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on sosiaalinen, voittoa jakamaton yhteiskunnallinen yritys. Toiminnan tavoitteena on elinympäristön parantaminen tavaroiden uudelleenkäyttöä edistämällä sekä tarjoamalla ympäristökasvatusta ja -koulutusta erilaisille ryhmille.

Tutustu Kierrätyskeskukseen.
Tutustu Kierrätyskeskuksen verkkokauppaan ja sen kirjatarjontaan.
Lue Lukulampun Kierrätyskeskus-artikkelit.

sisaltoalue_mainospalkki

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.