Kierratyskeskus_pokkaripaketit

Pakettikaupalla kesäpokkareita

Kesän ajan Lukulampun yhteistyökumppanilla Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksella* on pokkariteema myymälöissä ja verkkokaupassa. Poimimme esimerkkejä verkkokaupan valmiista, muutaman euron hintaisista pokkaripaketeista. Artikkelin lopussa on linkki pokkaripakettiarvontaan, johon voi osallistua 30.6.2017 saakka.

 

sisaltoalue_mainospalkki
Jännitystä, tietoa vai kaunokirjallisuutta? Kierrätyskeskuksen lukemistesti kertoo, millainen lomalukija olet.  Kun oma genre on selvillä, voi sitä edustavan pokkaripaketin tilata Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta.  Tässä esimerkkejä pokkaripaketeista, joiden hinnat vaihtelevat 3–5 euron välillä.

 

img_0045_1

Draamapaketissa on kaksi elämänmuutostarinaa ranskalaisen kepeänvakavasti kerrottuina.

 

img_0056_1

John Greenin suositut teokset on suunnattu ensisijaisesti nuorille, mutta niiden parissa viihtyy – ja ajoittain liikuttuu – aikuinenkin. Viisi englanninkielistä John Greenin kirjaa saa viidellä eurolla.

 

img_0047

Lomalla on usein aikaa ja innostusta perehtyä tiettyyn aihealueeseen. Makujen maailma -teemapaketti avaa ruokaa ja ylipäätään maun aistimista monelta kantilta.

Pokkaripaketteja löytyy myös muun muassa jännityksen, mangan ja romantiikan ystäville. Tutustu kaikkiin paketteihin.  Lisää vaihtoehtoja löytyy Kierrätyskeskuksen myymälöistä.

 

Voita pokkaripaketti omaksi

Vielä 30.6.2017 saakka voit tehdä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen sivuilla kesälukemistestin ja osallistua samalla arvontaan, jossa voit voittaa pokkaripaketin haluamastasi kirjagenrestä. Tee testi.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

*Artikkeli ilmestyy osana Lukulampun ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:n sisältöyhteistyötä. Lue lisää Lukulampun yritysyhteistyöstä.


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on sosiaalinen, voittoa jakamaton yhteiskunnallinen yritys. Toiminnan tavoitteena on elinympäristön parantaminen tavaroiden uudelleenkäyttöä edistämällä sekä tarjoamalla ympäristökasvatusta ja -koulutusta erilaisille ryhmille.

Tutustu Kierrätyskeskukseen.
Tutustu Kierrätyskeskuksen verkkokauppaan ja sen kirjatarjontaan.
Lue Lukulampun kaikki ilmestyneet Kierrätyskeskus-artikkelit.


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.