outi_pakkanen_yon_yli

Outi Pakkanen: Yön yli

Vaaniiko Lauttasaaren kirkolla murhaaja? Viikon äänikirja on Outi Pakkasen Yön yli. Teos on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta.

 

Outi Pakkasen dekkarit ovat monen suosikkeja. Teos Yön yli sijoittuu Helsingin Lauttasaareen ja kertoo Lauttasaaren kirkon kauniista kirkkoherrasta Saara Henrikssonista. Vaikuttaa siltä, että hän kiinnostaaa monia… Pian Pakkasen sankaritar, graafikko Anna Laine on mysteerin äärellä.

Kouvolan Dekkaripäivien sivustolta löytyy Yön yli -kirjan arvio. Siinä teosta kiitetään erityisesti aihevalinnasta: ”Outi Pakkanen on tarttunut todella tärkeään aiheeseen, koulukiusaamiseen. Ja kirjan kuvaama aikaperspektiivi kertoo siitä, että näistä asioista ei välttämättä pääse eroon koskaan. Ei etenkään silloin jos on lapsellisuuttaan aiheuttanut jollekin ihmiselle korvaamatonta vahinkoa ja erityisesti, jos on aiheuttanut jonkun kuoleman. ” Lue koko arvio.

Tutustu Outi Pakkasen ja hänen tuotantonsa esittelyyn Wikipediassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Outi Pakkasen Yön yli (Otava 2011) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna.

Äänikirjan hinta on 6,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 5,52 € su 14.1.2018 saakka. Kirjan pituus on 9 h 22 min, lukija on Erja Manto. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 4,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 3,92 € su 14.1.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.

Painetun, pehmeäkantisen teoksen hinta on 10,20 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.