Outi Pakkanen Helle

Outi Pakkanen: Helle

Viikon kirjamme on pitkän linjan dekkaristin Outi Pakkasen uutuus Helle. Kirja on ilmestynyt kovakantisena ja e-kirjana. E-kirja on saatavana syyskuun ajan erikoishintaan Elisa Kirjan dekkaripiiriläisille.

 

Helle on jo viidestoista Outi Pakkasen Anna Laine -dekkari. Tutun ja rakastetun sankarittaren lisäksi lukija tapaa tutun miljöön, Outi Pakkasen teoksissa jännittäväksi muuttuvan Helsingin.

Vesivahinko suistaa Anna Laineen elämän raiteiltaan. Tyylitietoisuudestaan tarkka Anna joutuu ullakkoasunnostaan evakkoon tuttavan vanhan tädin kissanhajuiseen kaksioon ja purkaa kärsimystään kokkaamiseen. Myös mäyräkoiraherra Justus on olosuhteitten pakosta kaukana mukavuusalueeltaan.

Töölöläiskerrostalon tunnelmassa on sitä paitsi jotain outoa. Se paljastuu viimeistään pihajuhlissa, jotka päättyvät vuosisadan ukkosmyrskyyn.  Kaiken kukkuraksi Anna kohtaa miehen, joka vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta. Soivatko jossain varoituskellot?

Tutustu Outi Pakkasen Wikipedia-esittelyyn. Kirjailijan laaja tuotanto on listattu myös hänen kustantajansa Otavan sivuille.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue lukunäyte

 

Outi Pakkasen Helle (Otava 2015) on saatavana kovakantisena Lukulampun kaupasta tai E-kirjana Elisa Kirjasta.

Kovakantinen teos maksaa 25,90 €. Tutustu ja osta täällä. Toimitus on ilmainen ja teoksen voi ostaa myös lahjaksi niin että se toimitetaan suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun verkkokirjakauppa on toteutettu kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

E-kirjan hinta on 22,90 €. Helle on kuitenkin saatavana etuhintaan 9,90 € Elisa Kirjan dekkaripiiriläisille  syyskuun 2015 ajan. Elisa Kirjan dekkaripiirissä ei ole ostopakkoa. Voit joka kuukausi päättää, että haluatko kuukauden dekkarin vai et. Tutustu kirjaan ja dekkaripiiriin täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan lukunäytteen. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.