Kuvapohja_800_415_oranssi_reunus_pyy

Outi Lauhakangas: Parempi pyy – sananparsiopas

 Yksin on kun varis tuules.

 

Asikkalalainen sananparsi löytyy Outi Lauhakankaan teoksesta Parempi pyy, jossa opastetaan sananparsien maailmaan. 4.10. vietetään kansainvälistä eläinten päivää ja eläimethän esiintyvät suomalaisissa sananparsissa ahkerasti. Kirjasta löytyy eläimille erityisesti omistettu luku Eläimiä sarvineen ja hampaineen ja vieläpä sialle omistettu oma lukunsa Sika.

Tutustu Eläinten viikkoon Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton sivuilla.

 

Tutustu kirjaan

 

Kirja riemastuttaa sekä vanhan talonpoikaisen että uuden Internet-huumorin ystäviä ja opettaa siinä sivussa leikkimielisesti lukijaa tunnistamaan sananparsien lajityyppejä sekä huomaamaan sanontojen kansainvälisiä juuria. – Leena Rossi, Agricola-julkaisut

Lauhakankaan sananparsiopas on kirjana kätevän kompaktia tekoa: kovakantinen ja mitoiltaan 15 kertaa 17 senttimetriä, joten se sopii hyvin käteen ja sitä on miellyttävää lueskella missä tahansa. – Klaus Laalo, Kielikello

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Lue lukunäyte ja osta kirja

 

Outi Lauhakankaan Parempi pyy -sananparsipas (SKS 2013) on saatavana kovakantisena Lukulampun kaupasta tai E-kirjana Elisa Kirjasta.

Kovakantinen teos maksaa 22,70 €. Tutustu ja osta täällä. Toimitus on ilmainen ja teoksen voi ostaa myös lahjaksi niin että se toimitetaan suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun verkkokirjakauppa on toteutettu kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

E-kirjan hinta on 7,90 €, kun ostat kirjan 4.10.2015 mennessä (normaalisti 14,90 €). Tutustu ja osta e-kirja täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan lukunäytteen. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.