Kuvapohja_800_415_vish_puri

Osallistu kirja-arvontaan: voita Tarquin Hallin Vish Puri ja lemmenkommandojen tapaus (3 kpl)! (Arvonta on päättynyt.)

Intiassa asuva englantilainen kirjailija Tarquin Hall on luonut leppoisan intialaisetsivän Vish Purin. Herkkuja rakastava ja rikoksia ratkova Vish Puri seikkailee jo neljässä suomennetussa dekkarissa. Tarquin Hall vierailee Suomessa 23.-25.3.2015.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Intian Hercule Poirotiksi kutsuttu Vish Puri seikkailee monenkirjavien intialaisten yhteiskuntaluokkien parissa, kantaa lempinimeä ”Pullukka” ja herkuttelee pakoroilla tai chiliruoilla. Cozy mystery -dekkarigenreen luettavat kepeät seikkailut tarjoavat mehukasta viihdettä, mutta viittaavat myös Intian nyky-yhteiskunnan raadollisiin ongelmiin.

Arvomme yhdessä Gummeruksen kanssa kolme Vish Puri ja lemmenkommandojen tapaus -kirjaa. Kirjassa Vish Puri selvittää korkeasäätyisen Tulsin ja kastittoman Ramin avioliittoaikeisiin liittyvää murhaa – ja nauttii samalla herkullisia curryja. Lue kirjan lukunäyte.

Osallistu arvontaan tämän sivun arvontalomakkeella 10.4.2015 klo 18 mennessä. Arvonnan voittajat julkaistaan 11.4.2015.

Tähän mennessä ilmestyneet Vish Puri -sarjan kirjat:

 

Vish Purista sanottua:

 

”Kirja on juuri niin hillitön, hersyvä ja huiputuksenhajuinen kuin toivoa saattaa.” – Maailman Kuvalehti, Vish Puri ja kadonneen palvelijattaren tapaus

”Tykkäsin kirjasta ihan hirveästi. Siinä oli mukana aimo annos huumoria, ja kirja viihdytti minua alusta loppuun mitä suuremmassa määrin. Myös Vish Purin lämmin ja lempeä hahmo sai minut täysin pauloihinsa.” – Lukutoukan kulttuuriblogi, Vish Puri ja kadonneen palvelijattaren tapaus

”Pidän Hallin inhimillisestä otteesta. Se tekee (minulle) käsittämättömästä kulttuurista jotenkin lähestyttävämmän. Vaikka tyyli on kovin erilainen, on Vish Purin tutkimuksissa Intiassa jotain samaa kuin Mma Ramotswen Botswanan seikkailuissa. Kai se on tuo lämminhenkinen sävy.” – Booking it some more, Vish Puri ja nauruun kuolleen miehen tapaus

 

Tutustu kirjaan ja kirjailijaan:

 

Tunnetko jo Tarquin Hallin? Katso Youtubesta Tarquin Hallin haastattelu, niin tutustut kirjailijaan pintaa syvemmältä:

 

 

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Artikkeli on sponsoroitua sisältöä ja se on julkaistu osana Lukulampun ja Gummeruksen sisältömarkkinointikampanjaa. Lue lisää Lukulampun yritysyhteistyöstä.

Teksti: Lukulampun toimitus / Lukulamppu.fi Kuvat: kansikuva: Tuomo Parikka / Gummerus. Tarquin Hall: Antonio Olmos / Gummerus.

 

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä
Kirjanmerkki Oy (Hiojankuja 3 B, 02780 Espoo), myöhemmin tässä tekstissä ”arvonnan järjestäjä”.

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voi osallistua täyttämällä kisalomakkeen www.lukulamppu.fi -sivustolla. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiailla oltava huoltajan suostumus mahdollisen palkinnon vastaanottamiseen. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin.

3. Arvonta-aika ja palkinnon luovutus
Arvonta suoritetaan 10.4.2015 klo 18.00. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Mikäli voittaja on alaikäinen, tarvitsee hän palkinnon vastaanottamiseen huoltajansa suostumuksen. Arvonnan järjestäjä voi julkaista palkintojen voittajien nimet.

4. Palkinto
Arvonnan pääpalkintona on kolme (3) kpl Tarquin Hallin kirjaa Vish Puri ja lemmenkommandojen tapaus. Kukin voittaja saa yhden kirjan.

5. Palkintoihin liittyvät ehdot
Voittajien tulee ilmoittaa palkintoa lunastaessaan henkilötietonsa arvonnan järjestäjälle. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista lisäkustannuksista. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

6. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon.

7. Arpajaisvero
Arpajaisverot suorittaa arvonnan järjestäjä, Kirjanmerkki Oy.

8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla tähän Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.

Lisätietojen osalta pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toimitus @ lukulamppu.fi

2 comments

  • Lukulamppu
   Author

   Hienoa! Muistathan vielä täyttää arvontalomakkeen, niin olet mukana arvonnassa. 🙂

   Salla / Lukulamppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.