Kuvapohja_arvonta_kasvoista_kasvoihin

Osallistu kirja-arvontaan: voita Janne Kuusen Kasvoista kasvoihin (5 kpl)! (Arvonta on päättynyt.)

Kasvoista kasvoihin on romaani Kaskivuoren perheestä, jonka patriarkka Kai syöksyy epäuskon ja itsepetoksen syövereihin, kun hänen vaimonsa kaksoiselämä paljastuu.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Janne Kuusen kolmas romaani Kasvoista kasvoihin aloittaa Sukupuu-romaanitrilogian, joka kertoo Kaskivuoren suvun vaiheista ja Suomen satavuotisesta itsenäisyyden ajasta. Kuusta on kiitetty väkevästä lähihistorian kuvauksesta ja kantaaottavuudesta. Kasvoista kasvoihin yhdistää lastenkotikuvausta, uskonkriisiä, miehen elämää ja mukana on myös ripaus maagista realismia.

 

Kirjasta sanottua

 

”Koulukodin ankaria ja väkivaltaisia menetelmiä kuvatessaan Kuusen kieli herää eloon, tarinaan tulee jäntevyyttä ja jännittävyyttä. Menneiden vuosikymmenien karu elämä tulee paikoitellen käsin kosketeltavaksi.” ‒  Juri Nummelin, Helsingin Sanomat

”Todellinen helmi kotimaisessa kirjallisuudessa. (…) Monitasoinen, koukuttava ja yllättävä, juonivetoinen ja elämän makuinen romaani.” ‒ Katja diRivaldi Lukulampussa

”Jos [Finlandia-]valintaraati haluaa yllättää lukevan Suomen, se valitsee ehdokkaaksi elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Janne Kuusen uusimman romaanin, joka on paitsi sukuromaani myös hieno kuvaus Helsingistä. Kuusen kirjallisia kykyjä kiitettiin hänen esikoisteoksensa Vapaus osalta.” ‒ Liisa Kukkola, Etelä-Saimaa ja Kouvolan Sanomat

”Kasvoista kasvoihin on erikoinen yhdistelmä pohdiskelevaa ja syvällistä kaunokirjallisuutta ja ripaus dekkaria tai jännityskirjallisuutta sekä perinteistä romaanikerrontaa. Jollain kummallisella tavalla nämä loksahtavat yhteen ja kokonaisuus on erittäin nautittava ja helppolukuinen.” ‒ Marion Forman Lukulampussa

 

Tutustu kirjaan ja kirjailijaan

 

Lue Lukulampun haastattelu: Janne Kuusi ja muistin suodattama todellisuus
Lue artikkeli: Kirjailijan kintereillä: Janne Kuusen Kasvoista kasvoihin Etelä-Helsingissä

Katso kirjatraileri:

Janne Kuusi kirjoittaa blogia ajankohtaisista aiheista Uudessa Suomessa.

Janne Kuusen aiempaa tuotantoa Lukulampun kaupassa ja Elisa Kirjassa.

 

 

Janne Kuusen kuva: Tommi Tukiainen / Like. Kansikuva: Like.

Artikkelin avainsanat ja muut aihepiirin artikkelit: mainos, uutuudet.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Artikkeli on sponsoroitua sisältöä ja se on julkaistu osana Lukulampun ja Liken sisältömarkkinointikampanjaa. Lue lisää Lukulampun yritysyhteistyöstä.

 

Arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä
Kirjanmerkki Oy (Hiojankuja 3 B, 02780 Espoo), myöhemmin tässä tekstissä ”arvonnan järjestäjä”.

2. Kuinka arvontaan voi osallistua ja osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voi osallistua täyttämällä kisalomakkeen www.lukulamppu.fi -sivustolla. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiailla oltava huoltajan suostumus mahdollisen palkinnon vastaanottamiseen. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole niiden yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin.

3. Arvonta-aika ja palkinnon luovutus
Arvonta suoritetaan 17.12.2014. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Mikäli voittaja on alaikäinen, tarvitsee hän palkinnon vastaanottamiseen huoltajansa suostumuksen. Arvonnan järjestäjä voi julkaista palkintojen voittajien nimet.

4. Palkinto
Arvonnan pääpalkintona on viisi (5) kpl Janne Kuusen Kasvoista kasvoihin-kirjaa. Kukin voittaja saa yhden kirjan.

5. Palkintoihin liittyvät ehdot
Voittajien tulee ilmoittaa palkintoa lunastaessaan henkilötietonsa arvonnan järjestäjälle. Voittaja vastaa kaikista voiton lunastamiseen liittyvistä mahdollisista lisäkustannuksista. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä.

6. Järjestäjän vastuu
Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon.

7. Arpajaisvero
Arpajaisverot suorittaa arvonnan järjestäjä, Kirjanmerkki Oy.

8. Säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla tähän Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.

Lisätietojen osalta pyydämme ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen toimitus @ lukulamppu.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.