kasityokirjat

Nyt tunnelmoidaan: katso vinkit käsityö- ja kädentaitokirjoista

Syysillat on kuin tehty käsitöiden tekoon ja muunlaiseen kotona puuhasteluun. Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksessakin kuukauden kirjateema on käsityöt ja tunnelmointi. Tutustu kuukauden kierrätyskirjavinkkeihin!

 

Artikkeli ilmestyy yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kanssa.*

img_2336_4

Neulo. Virkkaa. Kirjo. kehottaa Sanna Vatasen teos Ekolangasta. Kirja avaa silmät sille, mitä kaikkea voi ylipäätään käyttää lankana. Kokeile puun oksista ja sokeriruo’osta tehtyä lankaa, luomulankaa ympäristöystävällisesti viljellystä puuvillasta, lähilankaa uhanalaisesta lammaslajista…

img_2303_1_1

Myös Luonnonkauniit neuleet on ammentaa luonnosta, erityisesti Pohjolasta ja sen taruhahmoista.

 img_2304_5
Käsityön pikkujättiläinen on ajaton perusteos sille, joka kaipaa luottokirjaa käsityöharrastuksen tueksi ja innoitukseksi. Kirja esittelee eri käsityötekniikoita ja yli 200 käsityömallia.

 

Kauneimmat korut on tehty itse

Myös muunlaisille kädentaitajille tai sellaiseksi haluaville löytyy nyt kirjoja muutaman euron hintaan.
 img_2332_3
Korujen tekeminen on nyt suosittua. Annika Larssonin Ihanat korut kertoo koruntekijän ideat, materiaalit, tekniikat ja tarvikkeet.

img_3923_2
Satu Laatikaisen ja Riitta Malisen kekseliäs Papiljottilehmä ja haalarihai antaa vinkkejä, miten aivan tavallisistakin tavaroista ja materiaaleista voi askarrella helposti ja edullisesti. Teos sopii erityisesti lapsiperheiden askarteluhetkiin.
 img_2316_2

Ja ennen kuin arvaatkaan, on taas joulukorttien aika! Heidi Ignatiuksen Muista kortilla -kirjassa on 52 kortti-ideaa. Malleissa on huomioitu kalenterivuoden ja ihmiselon tärkeimmät merkkipäivät, mutta mukana on myös yleisiä korttimalleja, joilla perheenjäsentä tai ystävää voi ilahduttaa milloin tahansa.

Lisää kirjoja löydät Kierrätyskeskuksen verkkokaupasta.
Jos verkkokaupasta tilatut kirjat noudetaan Kierrätyskeskuksen myymälästä, tilaukseen ei tule toimituskuluja. Katso verkkokaupan toimitusehdot.

Kuukauden kirjateema näkyy myös kaikissa Kierrätyskeskuksissa. Kuukauden kirjat ovat kassojen lähettyvillä. Artikkelin teksti: Lukulampun toimitus / Lukulamppu.fi, kuvat: Käsityökuva Pixabay, kirjojen kuvat Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus

sisaltoalue_mainospalkki

 

*Artikkeli ilmestyy osana Lukulampun ja Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:n sisältöyhteistyötä. Lue lisää Lukulampun yritysyhteistyöstä.


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on sosiaalinen, voittoa jakamaton yhteiskunnallinen yritys. Toiminnan tavoitteena on elinympäristön parantaminen tavaroiden uudelleenkäyttöä edistämällä sekä tarjoamalla ympäristökasvatusta ja -koulutusta erilaisille ryhmille.

Tutustu Kierrätyskeskukseen.
Tutustu Kierrätyskeskuksen verkkokauppaan ja sen kirjatarjontaan.
Lue Lukulampun Kierrätyskeskus-artikkelit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.