nina_george_pieni_bistro_bretagnessa

Nina George: Pieni bistro Bretagnessa

Nina Georgen Pieni kirjapuoti Pariisissa on ihastuttanut myös suomalaisia lukijoita. Nyt ilmestynyt Pieni bistro Bretagnessa on merentuoksuinen tarina uusista mahdollisuuksista. Teos on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna.

Nina Georgen Pieni bistro Bretagnessa alkaa synkeästi: Marianne on kyllästynyt avioliittoonsa ja koko elämäänsä ja hyppää Seineen. Hänet kuitenkin pelastetaan, ja sairaalassa hän näkee kaakelilaatassa kuvan bretagnelaiskylästä. Mariannen on päästävä tuohon kylään. Vähitellen tarina saa iloisempiakin sävyjä, ja se kasvaa kertomukseksi uusista aluista ja mahdollisuuksista, itseensä  luottamisesta ja ranskalaisesta elämänmenosta,

Tutustu kirjailijaan ja hänen tuotantoonsa kirjailijan kotisivuilla. Nina George on saksalainen toimittaja ja kirjailija, joka on julkaissut lähes 30 romaania ja satoja novelleja.

Lue myös Lukulampun esittelyartikkeli teoksesta Pieni kirjapuoti Pariisissa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Nina Georgen Pieni bistro Bretagnessa (Bazar 2018, suom. Veera Kaski) on saatavana e-kirjana, äänikirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 10 h 15 min, lukija on Erja Manto. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit kuunnella äänikirjan alun veloituksetta. Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 21,20 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.