nadja-sumanen-rambo

Nadja Sumanen: Rambo

Nadja Sumasen Rambo voitti Finlandia Junior -palkinnon vuonna 2015. Kirja julkaistiin Otavan ja Otavan Kirjasäätiön nuortenromaanikilpailun kautta: Rambo voitti kilpailun syksyllä 2015. Kirjaan perustuva näytelmä nähdään Suomen Kansallisteatterissa 9.12.2015 alkaen.

 

Rambo on poika, jolla on monta leimaa otsassa. Levoton 14-vuotias kokee erilaisen kesän ja kasvaa kokemusten myötä uuteen suuntaan.

 

Tutustu kirjaan ja kirjailijaan

 

Nadja Sumasen Rambo on nuortenromaani parhaasta päästä. – Marja Welin, Savon Sanomat

Rambo on monella tapaa merkittävä teos. Se muistuttaa vahvasti Anna-Leena Härkösen klassikkoa Häräntappoase (1984), mutta päivittää samalla realistisen nuortenkirjallisuuden komeasti 2010-luvulle. Kyllä sitä on odotettukin. – Mari Viertola, Turun Sanomat

Rambo on nuortenkirja parhaimmillaan, konstailematon ja helppo lähestyä.Kirjakko ruispellossa -blogi

 

 

Seuraa Nadja Sumasta Twitterissä.

Seuraa Rambo-näytelmän blogia.

 

23085999076_be68e669fb_z

Kuva: Kansallisteatteri / Flickr.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Painettuna tai e-kirjana

 

Nadja Sumasen Rambo (Otava 2015) on saatavana painettuna kirjana ja e-kirjana.

Painetun teoksen hinta on Lukulampun kaupassa 14,90 €. Tutustu ja osta täälläLähetyksestä ei peritä postituskuluja, ja kirjan voi myös tilata lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

E-kirjan hinta on Elisa Kirjassa 14,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta. Kirjan voi ostaa myös lahjaksi. Myös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Rambon voi myös lainata e-kirjastosta.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.