Kuvapohja_800_415_kirjoittajamatka

Morren maailma ja Kon-Tiki Tours järjestävät kirjoittajamatkan Etelä-Ranskaan

Etelä-Ranskan Villecomtalissa asuu suomalaiskirjailija Milja Kaunisto, joka on kirjoittanut Olavi Maununpojasta kertovaa historiallista trilogiaa, jossa Suomi ja Ranska kytkeytyvät hienosti yhteen. Kolmas osa nimeltään Piispansormus on ilmestynyt.

 

Matkanjohtajana toimii Morren maailman Hanna Matilainen. Kirjoittajamatkan aikana osallistujat kirjoittavat omaa käsikirjoitustaan ja/tai osallistuvat ohjattuihin luovan kirjoittamisen harjoituksiin.  Päiväohjelmassa on pieniä kirjoitusharjoituksia, joiden avulla saat alkuun pienen tarinan, pitkän novellin tai vaikka kokonaisen romaanin. Jos osallistujalla on käsikirjoitus jo olemassa, niin kannattaa keskittyä sen työstämiseen.  Ihanaa kirjoittaja- ja kirjallisuusmatkaa Etelä-Ranskan upeisiin maisemiin ja loppukesän lämpöön!

 

Hanna "Morre" Matilainen.

Hanna ”Morre” Matilainen.

 

Matkaohjelma

 

24.9. torstai
Lento Helsingistä Frankfurtin kautta Toulouseen ja bussikuljetus Villecomtaliin. Majoittuminen ja yhteinen illallinen.

25.9. perjantai
Aamiainen. Tutustuminen jalkaisin Villecomtalin keskiaikaiseen kylään; halukkaille vaellusretki Milja Kauniston kirjojen tapahtumapaikalle, Servièresin linnan raunioille. (n. 2,5h). Kirjoittajaryhmä aloittaa projektinsa Hanna Matilaisen kanssa. Illallinen.

26.9. lauantai
Aamiaisen jälkeen halukkaille ruokahalua herättävä vaellusretki Villecomtalin uljaassa vuoristomaisemassa Miljan ja Hannan kanssa. (n. 1,5h). Kirjoittajaryhmä jatkaa projektiaan. Illallinen.

27.9. sunnuntai
Aamiainen. Bussilla retkipäivä Milja Kauniston johdolla viereiseen Conquesin luostarikylään, jossa lounas. Paluu hotelliin illaksi ja omaa ohjelmaa sekä illallinen.

28.9. maanantai
Aamiainen. Kotimatka alkaa aikaisella bussikuljetuksella Toulousen lentokentälle ja lentämällä Frankfurtin kautta Helsinkiin.

 

 

Milja Kaunisto.

Milja Kaunisto.

 

Lentoaikataulu

 

24.9.2015 LH 849 Helsinki-Frankfurt klo 1340-1515
24.9.2015 LH1098 Frankfurt-Toulouse klo 1630-1815
28.9.2015 LH1095 Toulouse-Frankfurt klo 0950-1140
28.9.2015 LH 850 Frankfurt-Helsinki klo 1350-1715

Majoitus Hôtel-Restaurant Picou.

Matkan hinta on 1190 euroa. Huom! Hinta edellyttää 15 matkustajan ryhmää. Hintaan ei lisätä toimitus- ja palvelumaksuja.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on kotimainen Oy Kon-Tiki Tours Ltd, joka kuuluu Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämään matkanjärjestäjärekisteriin (1929/00/Mj Mv) ja noudattaa kaikkia matkailualan yleisiä valmismatkaehtoja.

 

Kohokohdat

 

  • Milja Kauniston tapaaminen
  • Morren maailman kirjoittajakurssi
  • Etelä-Ranskan maisemat

 

Ilmoittaudu matkalle

 

Tutustu matkaan tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan Kon-Tikin matkasivulla. Voit myös kerätä oman ryhmän ja ilmoittaa sen mukaan.

 

Lue lisää kirjallisista matkoista

 

Tutustu kirjallisiin kohteisiin Kirjailijan kintereillä -artikkelisarjan avulla.
Lue artikkeli: Kirjallisia kävelykierroksia opastetusti ja omatoimisesti
Lue artikkeli: Kirjanystävän Lontoo: kirjakauppoja, kävelyretkiä ja kantakapakoita

 

Teksti: Lukulampun toimitus ja Kon-Tiki Tours. Kuvat: kansikuva kustantajalta. Hanna Matilainen: Pohojan akka / Hanna Poropudas. Milja Kaunisto: Gummerus / Liisa Takala.

Artikkelin avainsanat ja muut aihepiirin artikkelit: kirjoittaminen, menovinkit ja nähtävyydet.

 

Oletko osallistunut kirjoittajatapaamisiin tai kirjoittajamatkoille? Kerro kokemuksistasi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.