Kati Weiss

Mitä luet, Kati Weiss?

Kati Weiss on perustanut Iltasatu-palvelun erityisesti ulkosuomalaisia lapsiperheitä ajatellen. Iltasatu.org tuo klassikkosadut ja uudemmatkin kertomukset ilmaiseksi verkkoon. Tutustuimme Iltasatu-palveluun kesällä. Nyt kysymme Kati Weissiltä, mitä hän  lukee parhaillaan, mitä toivoo muidenkin lukevan ja minkä kirjan hän olisi halunnut kirjoittaa. Mitä luet -avainsanan alta löydät muidenkin vastauksia samoihin kysymyksiin.

 

Mitä luet parhaillasi?

Lukulaitteessa on tällä hetkellä Randy Komisarin The Monk and the Riddle. Komisar on piilaakson toisinajattelija, joka kehottaa keskittymään rahan sijaan työn sisältöön. Aika on ihmiselämän arvokkain omaisuus.

 

Mikä on lempikirjasi ja miksi muidenkin kannattaisi lukea se?

Eckhart Tollen mindfullness-klassikko The Power of Now oli huikea lukukokemus, ei niinkään kaunokirjallisilta ominaisuuksiltaan vaan sisältönsä puolesta. Kirja suorastaan räjäytti omia luutuneitaajatusmalleja ja antoi ihanan mielenrauhan.

 

Minkä kirjan olisit halunnut kirjoittaa ja miksi?

Luen omalle pojalleni juuri Enid Blytonin Viisikko-sarjaa, ja se tuo mieleen lapsuuden rakkaat lukumuistot. Olisi hienoa kirjoittaa mikä tahansa teos, joka avaa nykylapsille oven kirjojen maailmaan.

 

Teksti: Lukulampun toimitus / Lukulamppu.fi, kuva: Kati Weiss
Artikkeli on lisensoitu Creative Commons 1.0 -lisenssillä.

Artikkelin avainsanat ja muut aihepiirin artikkelit: mitä luet, haastattelut,

 

Oletko tutustunut haastattelussa mainittuihin teoksiin tai kirjailijoihin? Miten sinä vastaisit näihin kysymyksiin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.