minna_rytisalo_rouva_c

Minna Rytisalo: Rouva C.

Millainen oli Minna Canthin avioliitto? Sitä kuvaa viikon kirjamme, Minna Rytisalon uutuusromaani Rouva C. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

Miten Minna Canthista kasvoi se määrätietoinen uranuurtaja, jonka tänään tunnemme? Miten hänen avioliittonsa alkoi ja millainen siitä tuli? Miten perhe-elämä vaikutti Minnaan Canthiin?

Muun muassa tätä kaikkea käsittelee Minna Rytisalon Rouva C. Teosta on kuvattu paitsi rakkaustarinaksi myös ystävyyden kuvaukseksi ja kannanotoksi tyttöjen ja naisten puolesta.

Kustamon ennakkotiedotteessa keväällä Minna Rytisalo kertoi: ”Olen kiinnostunut vahvojen naisten tarinoista. Tahdon tuoda fiktion keinoin näkyville, miten vahvuus kasvaa sille annetussa tilassa ja miten uhma vaatii vielä enemmän. Minna Canthin elämään mahtui suuria mullistuksia, rohkeita valintoja sekä surua ja menetystä.” Lue koko tiedote.

Uudesta romaanista ei vielä löydy arvioita, mutta Rytisalon esikoisromaania Lempi on luettu ja esitelty laajalti. Kiiltomato-sivuston arviossa Lempistä kerrotaan näin: ”Teos on kypsää ja nautittavaa kirjallisuutta, josta on vaikea löytää moitteen sijaa. Se näkyy myös syksyn ylistävissä kirja-arvioissa. – – tuloksena on monitasoinen teos, josta löytää paljon pureksittavaa useampaankin lukukertaan.” Lue koko arvio.

Kuusamolainen Minna Rytisalo (1974) on lukion äidinkielenopettaja.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Minna Rytisalon Rouva C. (Gummerus 2018) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 16,50 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 14,90 € 30.9.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 25,20 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.