Miina Supinen Mantelimaa

Miina Supinen: Mantelimaa

Tarkkanäköisen ja humoristisesti kirjoittavan Miina Supisen uutuusteos Mantelimaa on viikon kirjamme. Teos on saaatavana tänään 25.10.2015 Elisa Kirjan kirjamessutarjouksena e-kirjana hintaan 3,90 €. Tutustu kirjaan ja lue lukunäyte. Hulvaton, jouluihmisille ja etenkin ei-jouluihmisille sopiva romaani on saatavana myös kovakantisena.

 

Miina Supinen luonnehtii kirjailijasivustollaan Mantelimaata joulunvastaiseksi trilleriksi. Teoksen päähenkilö Molli Nieminen vihaa joulua, mutta joutuu onnettomien sattumusten vuoksi töihin Mantelimaahan, elämyskohteeseen, joka on sekoitus joulumaata, ostoskeskusta ja huvipuistoa. Kaikkien aikojen joulumaassa voi ihastella mekaanisten tonttujen aherrusta, jättää tenavat lapsiparkin pomppulinnaan ja suunnata Elfetit-ryhmän eroottiseen esitykseen – ja käydä välissä vaikka rautakaupassa. Valtakuntaa hallitsee tornistaan joulupukkimainen liikemies Jonne J. Halkio, Mollin vanha tuttu joka pursuaa toteuttamiskelvottomia ideoita. Jouluparatiisin kimaltavien lattioiden alla lymyää kuitenkin toinen maailma, jota johtaa kammottava Nukentekijä synkkine suunnitelmineen.

Kun lumialtaasta löytyy ruumis, Mantelimaan piparikulissit alkavat murtua.

Mantelimaa kuvaa supismaisen osuvasti niin joulunviettoa ja siihen liittyviä armottomia paineita kuin montaa muutakin tämän päivän ilmiötä, paitsi ostoshuumaa ja elämyshakuisuutta myös perhesuhteita ja työelämän monimuotoisuutta. Mervi Kantokorpi kiteyttää Helsingin Sanomien arviossaanJoulua kuorimalla Miina Supinen saa esiin purevaa aikalaiskritiikkiä, ”jos rauhaa ei ole sydämessä joulukuun alussa, on epärealistista kuvitella, että se sinne ilmestyisi aattoon mennessä ilman kemiallista apua”.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kovakantisena tai e-kirjana

 

Miina Supisen Mantelimaa (WSOY 2015) on saatavana kovakantisena, painettuna teoksena sekä e-kirjana.

Kovakantisen teoksen hinta Lukulampun kaupassa on 24,70 €. Tutustu ja tilaa täällä. Lukulampun kaupasta ostettujen tuotteiden toimitus on ilmainen ja teokset voi ostaa myös lahjaksi niin, että teos toimitetaan suoraan lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun verkkokirjakauppa on toteutettu kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

E-kirjan hinta Elisa Kirjassa on 25.10.2015 kirjamessutarjouksena vain 3,90 €, normaalihinta on 15,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan lukunäytteenMyös Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.