michelle_obama_minun_tarinani

Michelle Obama: Minun tarinani

Viikon äänikirjamme on tällä viikolla julkaistu uutuus, Michelle Obaman muistelmateos Minun tarinani. Teos on saatavana myös e-kirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku tai lue e-kirjan alku veloituksetta.

”Sen jälkeen, kun astuin vastahakoisesti julkiseen elämään, minua on ylistetty maailman vaikutusvaltaisimpana naisena ja vähätelty ”vihaisena mustana naisena”. Olen halunnut kysyä parjaajiltani, mikä noista kolmesta sanasta on heille tärkein, onko se ”vihainen”, ”musta” vai ”nainen”.” (kirjan alusta)

Michelle Obaman, yhdysvaltojen entisen ensimmäisen naisen, muistelmateos Minun tarinani on herättänyt suurta mielenkiintoa. Sen ennakkotilausten ja -myynnin määrä ulkomalla oli ennätyksellinen ja kerrotaan, että kirjaa on jopa odotettu yöllä kaupasta.

Teoksessa Minun tarinani Michelle Obama kertoo avoimesti ja pohdiskelevasti oman tarinansa: mitä hänelle on tapahtunut ja millaisia ajatuksia se on herättänyt. Kirjaa on esitelty esimerkiksi Ylen artikkeleissa. Kotiliesi esittelee Anna-lehden listaammia syitä lukea Minun tarinani. Esimerkiksi: ”Michelle Obama syntyi rotuerottelun aikakauteen
Michelle Obama on orjien jälkeläinen. Hänen esi-isänsä isän puolelta raatoivat puuvillapelloilla Etelä- Carolinassa.” Lue koko lista.

 

sisaltoalue_mainospalkki
Kuuntele äänikirjan alku

Michelle Obaman Minun tarinani (Becoming, Otava 2018, suom. Ilkka Rekiaro) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 14,90 € 2.12.2018 saakka. Kirjan pituus on 19 t 36 min, lukija on Krista Putkonen-Örn. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 14,90; teos on saatavana hintaan 12,90 € 2.12.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksettaElisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 29,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täälläLukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.