michael_zadoorian_viimeinen_loma

Michael Zadoorian: Viimeinen loma

Viikon kirjamme on kepeänvakava matkakertomusromaani Viimeinen loma, joka kuljettaa roadtripille pitkin Route 66:a. Teos on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

”Yksinkertaisesti sanottuna meillä ei ollut mitään menetettävää. Niinpä päätin panna töpinäksi. Meidän pieni Leisure Seeker -asuntoautomme oli pakattu ja valmis. Sellaisena me olemme sen pitäneet koko sen ajan, kun olemme olleet eläkkeellä. Joten vakuutettuani lapsilleni, ettei loma todellakaan tule kuuloonkaan, sieppasin aviomieheni Johnin, ja me häivyimme suuntana Disneyland. Sinne meillä oli tapana viedä lapset, joten pidämme siitä enemmän kuin siitä toisesta Disney-puistosta. Mehän olemme tässä vaiheessa elämäämme lapsellisempia kuin koskaan. Etenkin John.” (kirjan alusta)

Michael Zadoorianin Viimeinen loma -romaanin päähenkilöitä ovat kahdeksankymppiset Robinit, syöpää sairastava Ella ja Alzheimeria sairastava John. Vaikka lääkäri ja lähipiiri ovat eri mieltä, he katsovat olevansa loman tarpeessa ja ja lähtevät kaikkien aikojen roadtripille. Uusien kokemusten lisäksi he löytävät menneisyytensä ja vielä kerran myös toisensa.

Michael Zadooriania on luonnehdittu hyvän mielen kirjailijaksi ja Viimeistä lomaa humoristikseksi ja lämminhenkiseksi. Kohtisuora-blogin kirjoitus kirjasta alkaa näin: ”Joskus törmää sellaiseen kirjaan, joka on kepeä ja idealtaan simppeli mutta herättää silti ajatuksia ja jää resonoimaan mieleen.” Bloggari kiteyttää: ”Viimeinen loma on lämmin, liikuttava ja suhahtaa liian nopeasti ohi – aivan kuten elämäkin.” Lue koko blogikirjoitus.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Michael Zadoorianin Viimeinen loma (The Leisure Seeker, HarperCollins Nordic FI 2017, suom. Virpi Kuusela) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 24,90 € Elisa Kirjassa; kirja on saatavana hintaan 7,90 € 12.8.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on kovakantisena 20,50 € ja pehmeäkantisena 10 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdesä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.