mia_kankimaki_naiset_joita_ajattelen_oisin

Mia Kankimäki: Naiset joita ajattelen öisin

Viikon kirjamme on Mia Kankimäen Naiset joita ajattelen öisin. Uutuustietokirja on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

 

”He ovat maryja, kareneita, idoja, nellieitä, marthoja, alexineja, sofonisboja, battistoja – he ovat kirjailijoita, taiteilijoita, tutkimusmatkailijoita, masentuneita vanhojapiikoja, sotakirjeenvaihtajia, renessanssiylimysten vaimoja.

He ovat naisia, joita ajattelen öisin. Alun perin ajattelin heitä unettomina öinä etsien voimaa, inspiraatiota ja elämän tarkoitusta – nykyään valvon yöt heidän vuokseen, heidän tähtensä kiihtyneenä. Miksi he ovat ilmestyneet minulle, takertuneet minuun, vieneet minut mukanaan? ” (teoksen alusta)

Mia Kankimäki hurmasi lukijat omakohtaisella tietokirjallaan Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin.

Nyt ilmestynyt Naiset joita ajattelen öisin ammentaa myös Kankimäen omasta elämästä ja kasvaa moniulotteiseksi tietokirjaksi ja tutkimusmatkaksi. Siinä Kankimäki kulkee monenlaisten historiallisten naiskohtaloiden perässä ympäri maailmaa. Kirja esittelee kiehtovia persoonia ja erikoisia elämäntarinoita ja saa pohtimaan naisen asemaa ja elämänkohtaloita ylipäätään.

Kirjastolehden haastatelussa Kankimäki kertoo kirjoittaneensa teostaan Roomassa ja käyttäneensä työskentelymetodina kaduilla kuljeskelua: ”Yksi työskentelymetodini oli kulkea kortteleissa, joissa naiset ovat eläneet ja luoneet taidettaan usein vaikeissakin olosuhteissa.” Lue koko artikkeli.

Tutustu Mia Kankimäen Facebook-kirjailijasivuun. Lue Lukulampun Viikon äänikirja -artikkeli Kankimäen teoksesta Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Mia Kankimäen Naiset joita ajattelen öisin (Otava 2018) on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 12,90 € 30.9.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 29,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.