mia_kankimaki_asioita_jotka_saavat_sydamen_lyomaan_nopeammin

Mia Kankimäki: Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin

Viikon äänikirjamme on Mia Kankimäen Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin. Tätä tietokirjaa voi lukea kuin romaania: matkana Japaniin ja sen historiaan sekä kertomuksena oman itsensä löytämisestä. Teos on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

 

”Saan idean, että lähden vuodeksi vuorotteluvapaalle. Saan idean, että lähden Japaniin tutkimaan Sei Shōnagonia, kirjoitan hänestä ja itsestäni, ja mikä älyttömintä, alan elää tämän toistaiseksi fiktiivisen dokumenttiprojektini mukaisesti.” (teoksen alusta)

Mia Kankimäen omakohtainen teos alkaa, kun hän on 38-vuotiaana kyllästynyt töihinsä ja koko arkielämäänsä. Kankimäki päättää lähteä Japaniin muinaisen hovinaisen Sei Shōnagonin jäljille. Syntyy matkakirja, jota voi lukea niin hauskana ja pohdiskelevana päiväkirjana kuin kiinnostavana katsauksena Japaniin ja sen historiaan.

”Lukiessa riemastuttavinta on löytää odottamattomalta taholta uutta ja arvokasta. Mia Kankimäen teos on tällainen”, kirjoittaa Helsingin Sanomat.

P.S. Rakastan kirjoja -blogissa lukukokemus peilautuu lukijan omaan elämäntilanteeseen ja Japani-kokemuksiin (Japani-valokuvien kera) – ja on erinomainen. Ote blogikirjoituksesta: ”Asiat on hurmaava ja vetävästi kirjoitettu tietokirja, jossa Kankimäen on onnistunut tehdä historiasta todella elävää. Hän saa tuhat vuotta sitten eläneen naisen tuntumaan todelliselta ja melkein läsnä olevalta henkilöltä, ja maalaa samalla lukijan eteen niin selkeänä erottuvan kuvan tuhannen vuoden takaisesta Kiotosta, että kirjan luettuani minusta tuntui kuin olisin juuri katsellut ihanan dokumentin tai elokuvan. Paitsi kiehtovana tietokirjana, luin teosta ennen kaikkea ihastuttavana matkakirjana ja suorastaan viettelevänä Japanin-kuvauksena.” Lue koko blogiarvio.

Mia Kankimäki voitti teoksellaan pääkaupunkiseudun kirjastojen ensimmäisen HelMet-palkinnon vuonna 2015.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Mia Kankimäen Asioita jotka saavat sydämen lyömään nopeammin (Otava 2013) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 8,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 14 t 45 min, lukija on Petriikka Pohjanheimo. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 4,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun, pehmeäkantisen kirjan hinta on 10,20 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

Lue lisää

Tutustu Lukulampussa aiemmin ilmestyneeseen artikkeliin Top 10: Uusia ja vanhoja matkakirjoja.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.