meri_savonen_tonttulapset_ja_seikkailujen_joulu

Meri Savonen: Tonttulapset ja seikkailujen joulu

Viikon kirjamme on Meri Savosen Tonttulapset ja seikkailujen joulu. Hauska ja tunnelmallinen kirja sopii koko perheen lukuhetkiin tai joulupakettiin. Kirja on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena. Lue e-kirjan alku veloituksetta.

Joulun aika lähestyy kaukaisessa Havukosken kylässä, aivan Korvatunturin läheisyydessä. Edes kylän asukkaat eivät tiedä postia pitävän partasuisen Vaari Riihirannan olevan itsensä Joulupukin vanha tuttu ja vastaavan lasten ja Joulupukin välisestä kirjeenvaihdosta… Tonttulapset ja seikkailujen joulu on Meri Savosen esikoisteos. Sittemmin hän on kertonut viehättävistä, hauskoista tonttulapsista myös kirjoissa Tonttulapset ja ketuilla ratsastavat vieraat sekä Tonttulapset ja salaisuuksien huvila.

Värikäs päivä -lastenkirjablogissa Tonttulapset ja seikkailujen joulu on ihastuttanut sekä lasta että aikuista: ”Kaikkinensa niin tässä kuin Savosen aiemmassakin teoksessa on ihastuttavaa vanhanaikaisuutta, rehtiyttä toisista ja yhteisestä huolehtimisen muodossa sekä kunnon satua, joka ei pelota missään vaiheessa lapsikuuntelijaa liikaa. ” Lue koko blogiarvio.

Tutustu Meri Savosen esittelyyn Suomen Nuorisokirjailijat ry:n sivustolla. Lue myös Lukulampussa ilmestynyt haastattelu Mitä  luet, Meri Savonen?

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Meri Savosen teos Tonttulapset ja seikkailujen joulu (Saarni-kirjat 2010, e-kirja Meri Savonen 2011)  on saatavana e-kirjana ja painettuna teoksena.

E-kirjan hinta on 7,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 3,90 € 10.12.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksettaE-kirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 18,10 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täälläLukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.