max_seeck_hammurabin_enkelit

Max Seeck: Hammurabin enkelit

Viikon äänikirjamme on Max Seeckin Hammurabin enkelit, jonka Suomen dekkariseura on palkinnut Vuoden esikoisdekkari -kunniakirjalla. Teos on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena. Kuuntele äänikirjan alku.

 

Max Seeckin Hammurabin enkelit alkaa tilanteesta, jossa Suomen suurlähetystän tekijä katoaa Zagrebissa. Tilannetta lähetetään selvittämään puolustusvoimien erityisasiantuntija Daniel Kuisma ja ulkoministeriössä työskentelevä Annika Lehto.

Kroatia on Kuismalle tuttu paikka, sillä hän on osallistunut aikoinaan Jugoslavian sotaan rauhanturvaajana. Samassa sodassa on taistellut myös italialainen Antonio Franzo, joka joutuu Dubrovnikissa murhayrityksen kohteeksi. Pian hän saa tietää, että vaarassa ovat muutkin sodan aikana salaiseen operaatioon osallistuneet miehet, heidän joukossaan yksi suomalainen.

Hammurabin enkelit on Max Seeckin esikoistrilleri. Sitä kehuttiin heti tuoreeltaan Iltalehden lukupiirissä muun muassa sujuvuudesta, kiinnostavista henkilöhahmoista ja ylipäätään siitä, että kyseessä on ”kova teos ensimmäiseksi kirjaksi”. Lue lisää lukupiiriläisten kommentteja.

Suomen dekkariseura palkitsi Max Seeckin romaanin Hammurabin enkelit Vuoden esikoisdekkari 2016 -kunniakirjalla. Raadin perusteluissa todettiin muun muassa: ”Max Seeckin esikoisteos eroaa miellyttävällä tavalla nykytrillerien vakiokaavasta sillä, mitä siinä ei ole.” Lue lisää kustantamon, Tammen, sivuilta.

 sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Max Seeckin Hammurabin enkelit (Tammi 2016) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 19,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 4,90 € 31.7.2017 saakka. Kirjan pituus on 13 t 12 min, lukija on Ville Sandqvist. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen avun veloituksetta.

E-kirjan hinta on 15,90 €; teos on saatavana hintaan 4,90 € 31.7.2017 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painettu teos on saatavana pian pehmeäkantisena pokkarina. Pokkarin hinta on 10,10 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä: teoksen voi tilata ennakkoon.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Bookyfi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.