mauri_kunnas_suomalainen_tonttukirja

Mauri Kunnas: Suomalainen tonttukirja

Viikon äänikirjamme on Mauri Kunnaksen Suomalainen tonttukirja. Rakastettu teos on saatavana äänikirjana ja painettuna. Kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.

Kukapa ei tuntisi Välikaton Feetua ja Nippe Nokinokkaa? Mauri Kunnaksen Suomalainen tonttukirja on klassikko, joka johdattaa monenlaisten tonttujen, uskomusten ja perinteiden maailmaan. Tonttutarinat kertovat arkisesta elämästä ennen vanhaan ja viihdyttävät sekä vähän opettavatkin pientä ja isoa lukijaa.

Mauri Kunnas kertoo Suomalaisen tonttukirjan synnystä kotisivuillaan: ”Ensimmäinen lastenkirjani, Suomalainen tonttukirja ilmestyi 1979. Tein sen ihan vain nähdäkseni millainen lastenkirja minulta syntyy. Vaimoni auttoi minua sen värityksessä ja siitä lähtien hän on ollut apunani, milloin enemmän, milloin vähemmän. Suomalainen tonttukirja oli menestys Suomessa, se taisi olla peräti sen vuoden bestsellereitä. Tontuista oli silloin kova pula. Lehdet halusivat tuona jouluna julkaista kuvia suomalaisista tontuista ja haastatella minua ikään kuin asiantuntijana ja niin sain paljon ilmaista mainosta.” Tutustu Mauri Kunnaksen verkkosivuihin.

Kirjakaapin avain -kirjabloggari kirjoittaa Suomalaisesta tonttukirjasta: ”Hän kirjoittaa sadunomaisesti ja kuvitus on taattua Kunnasta, joka varmasti kiehtoo kaikenikäisiä lukijoita. Pidin siitä, miten tonttujen ohella esiin tuli myös tietoa siitä, miten Suomessa ennen vanhaan elettiin ja millaisiin asioihin uskottiin. Kyllä odotus kannatti, sillä minä viihdyin tämän hieman ”tietokirjamaisen” tonttueepoksen parissa oikein hyvin.” Lue koko blogikirjoitus.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Mauri Kunnaksen Suomalainen tonttukirja (Otava) on saatavana äänikirjana ja painettuna.

Äänikirjan hinta on 7,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 1 t 11 min, lukija on Lars Svedberg. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksettaElisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 17 € Lukulampun kaupasssa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.