maurikunnas_robinhood

Mauri Kunnas: Robin Hood

Kukapa ei tuntisi Mauri Kunnaksen kirjoja? Osa niistä on ilmestynyt myös äänikirjoina. Tutustu Robin Hood -äänikirjaan ja kuuntele sen alku ilmaiseksi.

 

Mauri Kunnaksen ohella kaikki tuntevat Robin Hoodin, Sherwoodin metsien lainsuojattoman sankarin, joka varastaa rikkailta ja vie köyhille. Kunnaksen tarinaversiossa Robin Hoodin vihollinen, Nottinghamin herkkusuu sheriffi jää nuolemaan näppejään, kun Robin ryövää hänen marjapiirakkansa. Jousiammuntakilpailuissa Robinin nuolet uppoavat aivan sattumoisin sheriffin takalistoon…

Kunnas on uransa aikana kuvittanut useita tunnettuja tarinoita, mutta kertoo kotisivuillaan keksivänsä teosten aiheita lähes mistä tahansa:

”Kun kirjoja on tehnyt yli 30 vuotta, on ideoita tullut matkan varrella mieleen iso määrä. Ideoita voi saada ihmisten kanssa jutellessa, kirjoja lukiessa, elokuvia katsellessa ja ylipäätään maailmalla kuljeskellessa.”

Tutustu Mauri Kunnaksen kotisivuihin, joilta löytyy esimerkiksi Kunnaksen elämäntarina hänen itsensä kertomana. Kunnas tekee teokset yhdessä vaimonsa Tarja Kunnaksen kanssa.

 

sisaltoalue_mainospalkki
Kuuntele äänikirjan alku

Mauri Kunnaksen ja Tarja Kunnaksen Robin Hood (Otava) on saatavana äänikirjana, CD-äänikirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 6,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 30 min, lukija on Lars Svedberg. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta. Äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

CD-äänikirjan hinta on 8,70 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Painetun teoksen hinta on 15,90 €. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseeen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.