mauri_kunnas_joulutarinat

Mauri Kunnas: Joulutarinat

Viikon äänikirja on ikisuosikki Mauri Kunnaksen Joulutarinoita. Äänikirjassa on kolme joulutarinaa. Joulutarinoita on saatavana mp3-äänikirjana, CD-äänikirjana ja painettuna teoksena. Osta itselle tai anna lahjaksi.

 

Mauri Kunnaksen Joulutarinoita ilmestyi aikoinaan Kunnaksen Joulupukkikirjan 30-vuotisjuhlan kunniaksi. Joulutarinoissa on kolme kertomusta:

Joulupukkikirja
Kaksitoista lahjaa joulupukille
Joulupukki ja noitarumpu

Joulutarinat-teosta on esitelty monipuolisesti ja kuvien kera Värikäs päivä -lastenkirjablogissa. Siellä kirjaa luonnehditaan klassikoksi ja esitetään myös hyvä idea: äänikirjaa voi kuunnella samaan aikaan kun katselee painetun teoksen kuvia. Lue bloggaus.

Mauri Kunnaksen koko tuotantoon voi tutustua sivustolla Maurikunnas.net.

 

sisaltoalue_mainospalkki
Tutustu äänikirjaan

Mauri Kunnaksen Joulutarinat (Otava) on saatavana mp3-äänikirjana, CD-äänikirjana sekä painettuna teoksena.

Mp3-äänikirjan hinta on 6,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 1 h 20 min, lukija on Lars Svedberg. Tutustu ja osta täällä Äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi.

Äänikirja on saatavana myös CD-versiona hintaan 24,90 € Lukulampun kaupasta. Tutustu ja osta täällä.

Painettu teos maksaa 25,90 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.