matt_haig_tytto_joka_pelasti_joulun

Matt Haig: Tyttö joka pelasti joulun

Viikon kirjamme on Matt Haigin Tyttö joka pelasti joulun. Monenikäisten lukijoiden joulukirjaksi sopiva romaani on saatavana e-kirjana ja painettuna. Lue e-kirjan alku ilmaiseksi.

”Tiedätkö miten taikuus toimii? Taikuus, joka saa porot lentämään taivaalla? Taikuus, jonka ansiosta joulupukki pystyy matkustamaan maailman ympäri yhdessä yössä? Taikuus, joka pysäyttää ajan ja tekee unelmista totta?
Toivo.
Se on avain kaikkeen.
Ilman toivoa ei olisi taikaa.
Jouluaaton taika ei ole joulupukin ansiota, eikä se ole myöskään peräisin Salamasta tai muista poroista.” (kirjan alku)

Matt Haigin Tyttö joka pelasti joulun on toinen, itsenäinen osa Joulupukista kertovaa saturomaanien sarjaa. Sarjan ensimmäisen osan, Poika nimeltä Joulu –kirjan, tavoin tässäkin kirjassa on seikkailua, viisautta, hauskuutta ja tietenkin joulun taikaa.

Tyttö joka pelasti joulun on Amelia, kirjan päähenkilö. Hänellä on Joulupukille toive, mutta Joulupukki on kiireinen ja hänen taikansakin on hiipumassa. Amelia puuttuu asiaan – ja kirjan nimi kertoo, mikä on lopputulos.

Luetut.net-kirjablogin pitäjä on ihastunut tähän osin Suomeenkin sijoittuvaan teokseen. Hän kirjoittaa: ”Taianomaisen joulumaailman, höpsön hulluttelun ja kutkuttavan jännityksen ohella minua viehättää se perinteinen hyvän ja pahan taistelu. Matt Haigin loihtimat pahat tyypit ovat oikeasti suunnattoman ilkeää porukkaa, mutta vastaavasti hyvillä on valtavan suuri sydän, he ovat ystävällisiä, huomaavaisia, kilttejä. Tarinan edetessä vaikuttaa siltä, että paha voittaa, mutta onneksi lopussa hyvä kukistaa pahan. – – Ja joskus pahoistakin tyypeistä voi paljastua se hyvä puoli.” Lue koko blogikirjoitus.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Lue e-kirjan alku

Matt Haigin Tyttö joka pelasti joulun (The Girl Who Saved Christmas, Aula & co 2017, suom. Sarianna Silvonen) on saatavana e-kirjana ja painettuna.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 6,90 € 31.12.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 18,50 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.