poika_nimelta_joulu

Matt Haig: Poika nimeltä Joulu

Viikon äänikirjamme on Matt Haigin Poika nimeltä Joulu. Joulun uusklassikoksi sanottu tarina on saatavana myös e-kirjana ja painettuna teoksena.

 

Matt Haigin kirjoittama ja Chris Mouldin kuvittama Poika nimeltä Joulu on kaikenikäisten seikkailukirja.

Se kertoo isästä ja pojasta, poroista ja tontuista ja lumesta ja pojasta nimeltä Nikolas. Pohjoisen Suomen lumiseen korpeen sijoittuva tarina on mielikuvitusta ruokkiva tosikertomus joulupukista… Kustantamon mukaan teos on samanaikaisesti itkettävä ja naurattava.

Amman lukuhetki -blogissa kirjasta on löydetty monia piirteitä historiankuvauksesta hieman erikoiselta ensin tuntuneeseen huumoriin ja yhteiskunnallisuuteen. Näin bloggari kuvailee lukukokemusta: ”Kirja sisältää runsaasti ajatuksia, jotka sopisivat huoneentauluiksi tai muuten mieleen muistuteltaviksi päivittäin. Esimerkiksi, tontuille ”mahdottomuus” on kirosana. Mahdottomuus on vain mahdollisuus, jota ei vielä ymmärrä. Tai ajatus siitä, että silloin kun löytää oman itsensä, lakkaa vanhenemasta. Kaikesta synkkyydestä ja tummanpuhuvasta huumorista huolimatta kirja levittääkin ympärilleen joulun sanomaa ja taikaa.” Lue koko blogiarvio.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Tutustu teokseen

Matt Haigin Poika nimeltä Joulu (A Boy Called Christmas, Aula & Co 2016, suom. Sarianna Silvonen) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 16,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 4 h 29 min, lukija on Aku Laitinen. Tutustu ja osta täällä.

E-kirjan hinta on 14,90 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Sekä e- että äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 20,60 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi: kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.