mats_strandberg_risteily

Mats Strandberg: Risteily

Risteily ruotsinlaivalla on monelle tuttuakin tutumpi matkustustapa, mutta mitä kaikkea tapahtuu, kun kyydissä on myös vampyyreja? Viikon äänikirjamme tarjoa hyytävän mutta koukuttavan kokemuksen. Mats Strandbergin Risteily on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena. Kuuntele äänikirjan alku ilmaiseksi.

 

Ruotsalaisen Mats Strandbergin kauhuromaani alkaa, kun matkustajat nousevat risteilylaivaan Tukholmassa. Joukossa on kuitenkin kummallinen, oudon ja uhkaavan vaikutelman antava äidin ja pojan parivaljakko.

Vaikutelma ei ole väärä, sillä poika käynnistää tapahtumaketjun, joka tekee matkasta kauhujen risteilyn ja uhkaa muuttaa koko ihmiskunnan tulevaisuuden ennen kuin laiva on Suomessa… Lukupino-bloggari paljastaa oudon parivaljakon olevan vampyyreja ja kirjoittaa: ”Jos haluat lukea hyvän Stephen Kingin romaanin, niin tässä sinulla on sellainen. Karikatyyriset hahmot, ihmisten väliset suhteet kriisin keskellä ja kammottavien elementtien tuominen normaalin keskelle ovat kauhun kuninkaan leikkikenttää, jolla Strandberg tuntuu olevan kuin kotonaan.” Lue koko bloggaus.

”Kirjailijalla on lennokas lause ja huolella pohjustetut henkilöhahmot, joiden hyvinvoinnista lukija alkaa huolestua”, kirjoittaa Savon Sanomat. Ja: ”Vampyyrien hyökyaallon voi lukea vertauskuvana ilmaston lämpenemiselle ja luonnonkatastrofien yleistymiselle. Emme saa apua planeettamme ulkopuolelta. Maapallomme on kuin laiva meressä – yhtä yksin.” Lue koko arvio.

”Risteilylaiva tapahtumapaikkana on äärimmäisen kutkuttava, sillä se tarjoaa niin herkullisen muusta maailmasta hetken eristyksissä olevan näyttämön, jossa kukaan ei ole turvassa”, kirjoittaa taas Järjellä ja tunteella -kirjablogin pitäjä ja arvelee, ettei halua kirjan luettuaan aivan heti risteilylle. Lue koko bloggaus.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

Mats Strandbergin Risteily (Färjan, Like 2016, suom. Stella Vuoma) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna teoksena.

Äänikirjan hinta on 8,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 5,90 € 12.8.2018 saakka. Kirjan pituus on 15 t 52 min, lukija on Antti Tiensuu. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksetta

E-kirjan hinta on 4,90 € Elisa Kirjassa; teos on saatavana hintaan 3,90 € 12.8.2018 saakka. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea e-kirjan alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun, pehmeäkantisen teoksen hinta on 14,10 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.