sirkuksen-arvoitus

Martin Widmark: Sirkuksen arvoitus

Suosittu lasten dekkarisarja Lasse-Maijan etsivätoimistosta on ilmestynyt jo yli kymmenen vuoden ajan. Sarjan alkupään kirjat ovat loppuunmyytyjä, mutta e-kirjoina ja äänikirjoina ne ovat edelleen saatavilla. Sarjasta on toteutettu myös näytelmä- ja tv-sarjatulkintoja.

 

Lasse-Maijan etsivätoimisto -sarjan kirjoittaja Martin Widmark on koulutukseltaan opettaja ja hän on tehnyt pitkän uran Tukholman Rinkebyssä opettamassa ruotsia maahanmuuttajalapsille. Lasten lukutaito ja lukuharrastus on hänen sydäntään lähellä ja omilla kirjoillaan hän haluaakin innostaa lapsia lukemaan. Sekä Widmark että kirjasarjan kuvittaja Helena Willis ovat saaneet lukuisia palkintoja tuotannostaan.

Lasse-Maijan etsivätoimisto on aito dekkarisarja, jossa Lasse ja Maija ratkovat jännittäviä rikoksia pienessä Vallilan kaupungissa. Sirkuksen arvoituksessa päänvaivaa aiheuttaa kaupunkiin saapunut sirkus. Taskuvarkausaalto alkaa – löytyykö syyllinen sirkuksen henkilökunnasta?

 

Tutustu kirjasarjaan

Huolelliseen miljöön rakentamiseen kuuluu kaikissa sarjan kirjoissa olevan Vallilan kaupungin kartta, josta on usein apua myös tehtävien ratkaisemisessa. – Päivi Heikkilä-Halttunen Lastenkirjahylly-blogissa

Hahmojen lievä karikatyyrimaisuus ja rosoisuus varmasti vetoaa lapsilukijoihin ja erityisesti poikiin, jotka saattaisivat antaa pakit ”liian kauniille” kuvitukselle. – Maria, Sinisen linnan kirjasto -blogi, Syntymäpäivän arvoitus -kirja

 

sisaltoalue_mainospalkki
Lue e-kirjan alku

Martin Widmarkin lastenromaani Sirkuksen arvoitus (Tammi 2016) on saatavana e-kirjana ja äänikirjana.

E-kirja on Elisa Kirjassa tarjouksessa Helsingin Kirjamessujen etkoetuna: sen hinta on 3,90 € maanantaihin 24.10.2016 klo 8.00 asti. Teoksen normaalihinta on 11,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea teoksen alun veloituksetta.  Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Myös äänikirja on Elisa Kirjassa tarjouksessa Helsingin Kirjamessujen etkoetuna: sen hinta on 3,90 € maanantaihin 24.10.2016 klo 8.00 asti. Teoksen normaalihinta on 12,90 €. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta. Äänikirjan lukija on Markus Bäckman.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.