elamani_gangsterina

Marko Lönnqvist: Elämäni gangsterina

Viikon äänikirjamme on Marko Lönnqvistin Elämäni gangsterina. Kirja voitti Elisa Kirjan lukijaäänestyksen vuoden 2016 Vuoden tietokirja/elämäkerta -sarjassa. Kirjan on toimittanut Jarkko Sipilä. Teos on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna kirjana. Kuuntele äänikirjan alku veloituksetta.

 

Marko Lönnqvist kuului kahdeksan vuoden ajan tunnettuun rikollisjärjestöön MC Cannonballiin. Järjestöstä irtautuminen ei ollut helppoa ja muistelmansa Lönnqvist kirjoitti Sörnäisten vankilassa tuomiota kärsiessään.

Harvinainen sisäpiirinäkökulma suomalaiseen järjestäytyneen rikollisen maailmaan toimii paitsi elämäkertana, myös opettavaisena tai varoittavana esimerkkinä rikosten polulle ajautumisesta.

Kokenut rikostoimittaja ja rikoskirjailija Jarkko Sipilä toimitti kirjan sisällön yhdessä Lönnqvistin kanssa.

”Oikein mielenkiintoinen kirja. Luin innolla pitkästä aikaa.” – Harri Y., lukijapalaute Elisa Kirjassa

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Kuuntele äänikirjan alku

Marko Lönnqvistin Elämäni gangsterina (Pulitzer Oy – Crime Time 2016, äänikirja 2017) on saatavana äänikirjana, e-kirjana ja painettuna kovakantisena teoksena sekä painettuna pehmeäkantisena teoksena.

Äänikirjan hinta on 12,90 € Elisa Kirjassa. Kirjan pituus on 11 h 54 min, lukija on Jari Nissinen. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella teoksen alun veloituksetta.  Äänikirjoja voi ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Elisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

E-kirjan hinta on 9,90 € Elisa Kirjassa. E-kirjoja voit ostaa itselle tai antaa lahjaksi. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös lukea kirjan alun veloituksetta.

Painetun, kovakantisen teoksen hinta on 22,40 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä. Painetun, pehmeäkantisenb teoksen hinta on 10,04 €. Tutustu ja osta täällä. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa. Ei toimituskuluja, ja kirjoja voi tilata myös lahjansaajan osoitteeseen.

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.