marko leino joulutarina äänikirja

Marko Leino: Joulutarina

Marko Leinon Joulutarina on koko perheen lukuromaani ja elokuvanakin tunnettu koskettava tarina joulupukin synnystä. Teos on ilmestynyt myös Hannu-Pekka Björkmanin lukemana äänikirjana. Kuuntele äänikirjan alku ja katso Joulutarina-elokuvan traileri! Joulutarina on saatavana äänikirjana, painettuna teoksena sekä DVD-elokuvana.

 

Tarina joulupukin lapsuudesta

Nikolas-poika jää onnettomuuden takia orvoksi, mutta koko kotikylän väki päättää huolehtia hänestä yhdessä. Koska kylä on köyhä, kukin perhe ottaa Nikolaksen hoiviinsa vuodeksi kerrallaan. Nikolas vaihtaa kotia aina jouluisin ja antaa kiitollisuutensa merkiksi perheiden pienimmille lahjaksi itse veistämänsä lelun. Vuosin mittaan joululahjojen antaminen muodostuu perinteeksi.

Marko Leinon Joulutarina-romaanin pohjalta on tehty myös elokuva. Juha Wuolijoen ohjaama elokuva oli vuoden 2007 katsotuin kotimainen elokuva Suomessa, ja menestyi myös poikkeuksellisen hyvin kansainvälisesti. Lisätietoa elokuvasta saat SnapperFilmsin sivuilta, ja Joulutarinan maailmaan pääset elokuvatrailerin myötä.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Kuuntele äänikirjan alku

 

Marko Leinon Joulutarina (Gummerus 2007) on saatavana äänikirjana, painettuna kirjana ja elokuvana.

Äänikirjan pituus on 7 h 36 min, ja kirjan lukijana on Hannu-Pekka Björkman. Teoksen hinta on 13,29 € Elisa Kirjassa. Tutustu ja osta täällä: Elisa Kirjassa voit myös kuunnella äänikirjan alun veloituksettaElisa Kirja on Lukulampun yhteistyökumppani.

Painetun teoksen hinta on 22,40 € Lukulampun kaupassa. Tutustu ja osta täällä.  Lähetyksestä ei peritä postituskuluja, ja kirjan voi myös tilata lahjansaajan osoitteeseen. Lukulampun kauppa on toteutettu yhdessä kotimaisen Booky.fi:n kanssa.

Myös Joulutarina-elokuva on myynnissä Lukulampun kaupassa. DVD-elokuvan hinta on 7,20 €. Tutustu ja osta täällä

 

sisaltoalue_mainospalkki

 

Esittelemme joka viikko Viikon äänikirjan Elisa Kirjasta: poimintoja niin uutuuksista kuin klassikoistakin.  Viikon kirja -artikkelisarjamme, jossa esitellään ajankohtaisia, sekä painettuna että e-kirjana saatavia, teoksia löydät täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.