Markku Ropponen Kuhala ja vapaa pudotus

Markku Ropponen: Kuhala ja vapaa pudotus

Jyväskyläläisen Markku Ropposen uutuusdekkari Kuhala ja vapaa pudotus (Tammi, 2015) on Lukulampun viikon kirja. Osta kirja painettuna Lukulampun kaupasta tai e-kirjana Elisa Kirjalta. Elisa Kirjan dekkaripiiriläiset saavat kirjan etuhintaan.

Markku Ropposen sanotaan kuvaavan rikosromaaneissaan keskisuomalaista maisemaa ja suomalaista mielenmaisemaa. Hänen jännityskirjatuotantonsa keskiössä on yksityisetsivä Otto Kuhala. Rikosromaanien lisäksi Ropponen on julkaissut myös muuta kaunokirjallisuutta, novelleja ja runoja. Ropponen kuuluu myös Crime Time -jännityskirjakustantamon perustajiin. Ropposen rikosromaaneja on kiitetty muun muassa mehevästä kielestä ja osuvista henkilöhahmoista.

Uutuusteos Kuhala ja vapaa pudotus on jo 14. Kuhala-sarjan kirja. Tässä teoksessa Kuhalan luottotietolähde, alamaailman tunteva Hinku, löytyy kuolleena. Kuolemaa pidetään itsemurhana, mutta Kuhala on toista mieltä. Hinku on soittanut hänelle juuri ennen kuolemaansa ja pyytänyt apua. Pian alkaa tapahtua muutakin epäilyttävää. Kuhala panee itsensä likoon saadakseen Hinkun kohtalon selville.

Tutustu Markku Ropposen tuotannon esittelyyn Wikipediassa.

 

sisaltoalue_mainospalkki

Dekkaripiiriläisille erityishintaan

 

Markku Ropposen Kuhala ja vapaa pudotus on saatavana painettuna kirjana Lukulampun kaupasta hintaan 24,90 €. Toimitus on ilmainen, ja teos lähetetään parissa päivässä. Tutustu ja tilaa täällä. Lukulampun verkkokirjakauppa on toteutettu yhdessä Booky.fi Oy:n kanssa.

Yhteistyökumppanimme Elisa Kirja tarjoaa nyt Kuhala ja vapaa pudotus -teoksen e-kirjana erityishintaan 9,90 € Elisa Kirjan dekkaripiiriläisille. Dekkaripiiriläiset saavat kuukausittan etukoodin, jolla kuukauden dekkarin voi ostaa hintaan 9,90 €. Elisa Kirjan normaalihinta Kuhala ja vapaa pudotus -teokselle on 19,90 €. Tutustu e-kirjaan sekä dekkaripiiriin täällä.

 

Aiemmat viikon kirjat löydät täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.